Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Terapia Vampir împotriva căderii părului

  /  Dermato Estetica   /  Terapia Vampir împotriva căderii părului

Tot ce să știți despre terapia vampir în tratarea căderii părului

Probabil sunteţi deja familiarizaţi sau cel puțin ați auzit despre “Terapia Vampir” un tratament pentru piele care utilizează propriul dvs. sânge pentru a vă oferi un ten strălucitor și întinerit.

Ceea ce probabil nu ați auzit este că există un tratament similar pentru căderea părului și, da, foloseşte sângele dumneavoastră. Se numește Terapia Vampir (cu plasmă bogată în trombocite). Iată cum funcționează: sângele nostru este compus din două componente principale, globule roșii și plasmă. Plasma conţine celule albe din sânge si plachete, care sunt bogate in factori de crestere. Factorii de creștere joacă rolul de mesageri, semnalizând celulele pielii să funcționeze. De fapt, ei au fost folosiți în medicină pentru a trata o serie de probleme de sănătate, inclusiv artrita, semne de îmbătrânire etc. Vestea bună pentru oricine are probleme cu căderea părului este că factorii de creștere pot stimula activitatea foliculilor de păr.

Procedura

Ca în majoritatea procedurilor, există o procedură precisă în utilizarea terapiei vampir pentru stimularea creşterii părului, începând cu o preluare de sânge de la pacientului. Apoi eprubeta cu sânge este pusa într-o centrifugă, care rotește tubul de sânge pentru a separa celulele roșii din plasmă. Plasma, bogată în trombocite, este apoi injectată direct în scalp la nivelul foliculilor de păr. Procesul este meticulos – cu injecții care încep pe scalp, aproximativ la fiecare jumătate de centimetru peste zona de păr subțire – dar, de obicei, întreaga procedură durează mai puțin de o jumătate de oră.

Riscuri

Ar putea suna înfricoșător, dar în cea mai mare parte, nu există risc real asociat terapiei vampir. Majoritatea pacienților primesc injecții fără nici o anestezie, deoarece există un disconfort foarte mic. Cu toate acestea, aerul rece sau pachetele cu gheata pot fi folosite pentru a minimiza durerea. Pot apărea echimoze (vânătăi), dar de obicei dispar în decurs de o săptămână sau două. După procedură se recomandă un duș cald, deoarece temperatura fierbinte va spori fluxul sanguin și circulația pe scalp. Aceasta înseamnă o zi (sau două) fără procesele de întreținere tipică a părului (colorare, uscare, etc).

Cine ar trebui să încerce terapia vampir

Oricine se confruntă cu pierderea părului este, în general, un bun candidat pentru tratamentele cu terapia vampir, dar cei care au pierderea timpurie a părului tind să obţină cele mai bune rezultate. Terapia vampir dă cele mai bune rezultate în cazul pacientilor cu alopecie, afecţiune ce determină genetic subţierea părului care de obicei se întâmplă de-a lungul vârfului capului.

Rezultatele

Pentru rezultate optime, consecvenţă este esențială. Tratamentele se efectuează, de obicei, o dată pe lună pentru primele trei până la patru luni și apoi la fiecare trei până la șase luni , în funcție de răspunsul pacientului și de rezultatele acestuia. Dupa acestă perioadă, rezultatele anticipate pot fi văzute în decurs de două până la trei luni.

Pentru a stabili dacă aceasta este procedura potrivită pentru dumneavoastră, vă aşteptăm la Clinica Eliade unde specialiştii nostri vă pot oferi mai multe detalii şi vă pot îndruma în alegerea celei mai bune soluţii.

 

 

 

Pentru programari:

+4 031.005.03.76

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Leave a Comment:

Coșul tău