Terapia Vampir. Descoperă potenţialul tenului tău

  /  Dermato Estetica   /  Terapia Vampir. Descoperă potenţialul tenului tău

Ce este Terapia Vampir?

Nu lăsaţi numele să vă păcălească. Terapia Vampir este o combinație de microdermabraziune, urmată de aplicarea plasmei bogate în trombocite. Plasma bogata in trombocite derivă din porțiunea serică a sângelui care conține trombocite. Trombocitele conțin niveluri ridicate de factori de creștere care, atunci când sunt aplicați pe piele, vor stimula ritmul de dezvoltare celular. Mai precis, este o procedură care în mod esențial folosește propriul sânge pentru a ajuta la promovarea activității sănătoase a celulelor pielii.

Factorii de creștere stimulează producția de colagen și elastină și măresc nivelurile de hidratare a pielii. De asemenea, infuzează pielea cu antioxidanţi. Această procedură îmbunătățește și puterea de absorbție a pielii – ceea ce înseamnă că pielea dvs. poate absorbi mai bine alte produse de îngrijire folosite.

Procedura

Tratamentul  începe cu venipunctură (remiză sânge) pentru a obține sângele. Dar, contrar opiniei populare, este relativ nedureroasă.

În mod obișnuit, procesul include prelevarea sângelui inițial, apoi rularea sângelui printr-o centrifugă pentru izolarea trombocitelor.

Mai apoi urmează procesul de microdermabraziune chiar înainte ca plasma bogată în trombocite să fie aplicată.

Sună intrigant dar, de fapt, este esențial să înţelegem evoluţia fiziologiei pielii și a tehnicilor avansate de îmbunătățire a calității acesteia. În ceea ce privește recuperarea, aceasta durează o zi sau două în funcție de reacţia pielii dumneavoastră la microdermabraziune. Veți ieși din tratament cu tenul puțin roșu, iar protecția solară de după procedură este foarte recomandată.

Care sunt beneficiile Terapiei Vampir?

In afara stimulării dezvoltarea colagenului și sporirea elasticitatea pielii această procedură ajută la:

  • Îmbunătățirea aspectului ridurilor și liniilor fine;
  • Îmbunătățirea texturii pielii;
  • Reducerea dimensiunii porilor pielii;
  • Reducerea cicatricilor acneei;
  • Oferirea unei străluciri tinereşti și a unei pieli netede;
  • Îmbunătățirea eficacitatăţii produselor de îngrijire a pielii;

Această procedură facială este neinvazivă și poate fi combinată cu alte proceduri faciale. Dacă vă întrebați că aceasta este o alegere potrivită pentru dvs. sau nu, vă aşteptăm la Clinica Eliade a determina dacă acest tip de procedură vă este recomandată.

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 031.005.09.01

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Leave a Comment:

Coșul tău