+4 0748 01 11 11

CUM ELIMINĂM CELULITA ȘI GRĂSIMEA LOCALIZATĂ?

  /  Remodelare corporala   /  CUM ELIMINĂM CELULITA ȘI GRĂSIMEA LOCALIZATĂ?

ACTIVESHAPE – Un tratament revoluționar, supranumit metoda de liposucție nonivazive, care garantează rezultate vizibile încă de la prima ședință, fără efecte secundare.

Tehnologia de ultimă generație a echipamentului de remodelare corporală, ACTIVESHAPE promovează eliminarea naturală a celulitei și tratează eficient tulburările de circulație periferică de diferite tipuri, precum și toate formele degenerative ale țesutului conjunctiv și durerile artro-musculare.

ACTIVESHAPE este potrivit pentru oricine, în special pentru femeile care doresc să elimine depozitele de grasime localizată, pentru un rezultat armonios. Echipamentul se efectuează prin manipularea unui cap de masaj portabil ce se rotește, masează și aspiră zona tratată, având efecte imediate asupra aspectului pielii și a retenției de apă din organism.

Masajul cu ROLE MOTORIZATE și VACUUM de ultimă generație activează lipoliza (eliminarea grăsimilor crescută cu 50%), stimulând adipocitul prin receptorii săi, responsabili de eliminarea grăsimii.

Acest detaliu favorizează atât o mai mare vascularizare, cât și o mai bună oxigenare a țesuturilor, ale căror efecte benefice accelerează procesul de regenerare a țesuturilor alterate de traume și stres. Pielea apare vizibil îmbunătățită, mai fină și mai sănătoasă și în funcție de locul în care se efectuează tratamentul, corpul devine modelat și silueta mai subțire, deja după primele ședințe.

BENEFICII:

– elimină adipozitatea, datorita masajului mecanic cu Role, Vacuum și Infraroșu, pentru zone precise precum: abdomen, talie, zona lombară, coapse, zona posterioară, gambe și brațe

reducerea celulitei (aspectul de coajă de portocală), prezentă la un procent de peste 85% dintre femei la nivel global

– creșterea producției de colagen și elastină care redau fermitatea și elasticitatea pielii datorită RADIOFRECVENȚEI

– elimintarea retenției de apă, imediat după prima ședință, dispozitivul ajutând la îmbunătățirea circulației periferice

 

REZULTATE:

Rezultatele cu tratamentele estetice ACTIVESHAPE sunt perceptibile încă de la prima ședință: zonele tratate apar mai putin groase, mai putin umflate, decongestionate. Pielea este mai fină și mai moale. După 6 ședințe, rezultatele sunt concrete: pielea de coajă de portocală a dispărut, silueta este reproiectată și mai tonifiată!

Deși este un tratament intens, nu provoacă nicio durere, nu este invaziv și se adresează tuturor celor care nu doresc să se supună unor tratamente periculoase și agresive. Tehnica ACTIVESHAPE actionează delicat asupra pielii, promovează eliminarea naturală a grăsimilor și garantează efecte de durată în timp.

 

CUI SE ADRESEAZĂ?

Potrivită celor care nu pot atinge forma fizica dorită doar cu dieta sau antrenamente extreme. Ședințele de Activeshape sunt recomandate în concordanță cu o alimentație echilibrată și mișcare fizică, pentru a obține rezultate maxime și de durată.

CUM NE PREGĂTIM PENTRU O ȘEDINȚĂ DE ACTIVESHAPE?

Îmbrăcămintea necesară tratamentului ACTIVESHAPE este o salopetă elastică și subțire, concepută special pentru tratamentele de lipomasaj. Pentru uz personal, garantează o igienă perfectă, iar piesele netransparente respectă intimitatea pacientului în timpul tratamentului. Aceasta asigură o aderență excelentă a pliului pielii pentru un tratament de lipomasaj și mai eficient și totodată relaxant.

Terapeut specializat în Masaj şi Remodelare Coporală, Mihaela are peste 12 ani de experiență în acest domeniu, atât în România, cât şi în străinătate. A urmat cursuri de înfrumusețare corporală de specialitate la Roma şi a colaborat cu brand-uri profesionale ca Storz Medical Italia, Omeoenergetica şi Esteloque. Certificată ca Asistant Generalist şi Specializată în Kinetoterapie, Motricitate Specială şi Masaj, Mihaela îmbină aceste specializări cu o vastă pregătire şi experiență în remodelarea corporală, pregătirea pe recuperare medicală adaugând plusvaloarea în abordarea pacientului din dorința de a oferi celor care aleg Clinica Eliade atât sănătate, cât şi frumusețe.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin