+4 0748 01 11 11

Andrei Rosu si Vlad Tanase alearga la Cercul Polar pentru Padurea Copiilor

  /  Proiecte Sociale   /  Andrei Rosu si Vlad Tanase alearga la Cercul Polar pentru Padurea Copiilor
2016-02-01
Cercul Polar. Martie 2016. 6633 Ultra. Minus 50 de grade. Vant de 200 km/ora. 560 de kilometri. Padurea Copiilor. Aleg sa impaduresc. Vlad si Andrei.
Acestea sunt doar cateva repere pentru ce va urma pe parcursul celui mai dur ultramaraton arctic din lume.

Pentru ca, dincolo de tot ce inseamna participarea la o cursa de asemenea anvergura, dincolo de logistica si antrenamente, frig sau distanta, exista un scop: impadurirea Romaniei. Asa s-a nascut Aleg sa impaduresc, o campanie ViitorPlus din cadrul proiectului Padurea Copiilor – proiect pe care noi, Vlad si Andrei il sustinem cu multa implicare.

Pentru a da sens participarii noastre la aceasta competitie extrem de dura, avem nevoie de tine. Atat noi, cat si Padurea Copiilor. Ajuta-ne sa oprim desertificarea tarii si sa prevenim schimbari dramatice de clima aici, in Romania!

Iti multumim cu drag pentru donatie si mesajul de incurajare!

Vlad si Andrei

Multumim pentru sustinere

Sursa: http://viitorplus.galantom.ro/6633-Arctic-Ultra

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin