+4 0748 01 11 11

Terapia florală Bach – esențe pentru PREVENȚIA bolilor

  /  Prevenție   /  Terapia florală Bach – esențe pentru PREVENȚIA bolilor

Dezvoltat pe principiul simplității, între anii 1930-1936 de către medicul Edward Bach, bacteriolog şi imunolog britanic, acest sistem de vindecare porneşte de la convingerea formată în urma analizelor şi cercetărilor efectuate în cadrul carierei medicale referitoare la efectele pe care stările mentale şi emotionale le au asupra sănătății corpului fizic.

39 de remedii preparate din flori provenite din flora spontană, lipsite de toxicitate, dețin puterea ca prin nivelul lor vibrațional crescut să oprească invazia bolilor prin calea deschisa de frici, îngrijorări, anxietăți, panic, insomnie, stres, traume, critică, furie, nerăbdare, rigiditate, durere sufletească, timiditate, eliberând tensiunile interioare şi restabilind echilibrul emoțional, generând schimbări uimitoare în viețile oamenilor.

Metoda de tratament naturistă, alternativă, preventivă centrată pe tipul de personalitate, neinvazivă, holistică şi individualizată, lipsită de reacții adverse, compatibilă cu alte forme de vindecare şi tratament, cu efecte rapide, profunde şi eficiente, a fost creată pornind de la ideea că boala este un dezechilibru între minte, corp şi suflet.

Conform Dr.Edward Bach, cauza tuturor bolilor stă în puterea pe care o oferim egoului alcătuit din totalitatea credințelor limitatoare generate de rezultatele negative ale experiențelor din trecut sau transmise în familie şi şcoală, în cadrul procesului educațional. Astfel, boala se formează mai întâi în corpul mental şi emoțional, iar tratarea acestor dezechilibre are un efect preventiv în dezvoltarea acesteia.

Fiecare plantă din cadrul sistemului acționează asupra unei emoții negative sau deficiențe de temperament, potențând şi dezvoltând calitatea sau virtutea corespondentă.

Scopul şedințelor de terapie este acela de identificare a stărilor emotionale, a trăirilor şi deficiențelor de temperament, iar rolul celui care o pune în practica este acela de educator, de ghidare şi sprijin în conştientizarea convingerilor limitatoare, a atitudinilor mentale greşite şi în orientarea către corectarea acestora prin alegerea celor mai potrivite remedii care să susțină acest proces.

Creată în laboratorul naturii, prin sensibilitate şi intuitie, prin identificarea legăturii dintre sufletul florii şi cel omenesc, acționează asupra corpului psihoemotional prin creşterea vibrației, într-un mod blând şi simplu, administrabil tuturor categoriilor de vârsta, inclusiv bebeluşilor, femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Se dezvoltă curajul, încrederea, manifestarea sentimentelor, acceptarea, toleranța, bucuria, flexibilitatea, adaptarea, intuiția, inteligența emoțională, concentrarea, relaxarea, detaşarea, starea de bine, stăpânirea de sine, răbdarea, liniştea interioară. Astfel, sistemul imunitar devine mai puternic, organismul capătă vigoare şi vitalitate, fiind mult mai rezistent în fața dezvoltării bolilor.

Ca o completare pe care o simțim, necesară acolo unde totul pare banal, aduce strălucire, bucurie şi speranță acolo unde totul pare deznădăjduit, repară şi transformă, ferind organismul de suferința bolilor şi a schemelor de tratament complicate şi toxice, oferind calitate vieții, sănătate şi stare de bine.

„Plantele care ne-au fost date prin grația creatorului tuturor lucrurilor, ne scapă de temeri şi griji şi ne fac să ne simțim mai fericiți, mai buni inlăuntrul nostru şi mai sănătosi” Ed.Bach.

Vă invităm la Clinica Eliade să descoperiți Terapia Florală Bach – Terapia Emoțiilor și întreaga paletă de terapii integrative ce se adresează tuturor dimensiunilor ființei noastre: fizică – emoțională – mentală – spirituală și ia în considerare întregul stil de viață, relații sociale, relațiile cu ceilalți şi cu noi înşine, profil emoțional, tipare de gândire, de nutriție, de mişcare, mediu de lucru și de viață.

Pentru programări ne puteți contacta la 0748 01 11 11 sau la office@clinicaeliade.ro.

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Leave a Comment:

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin