+4 0748 01 11 11

Care este poziția corectă la școală? În clasă sau online.

  /  Prevenție   /  Care este poziția corectă la școală? În clasă sau online.

În clasă sau online? Ghiozdan sau Tabletă? Care este poziția corectă la birou sau în bancă?

Poziția în care copilul stă în bancă, ghiozdanul greu pe care îl duce în spate în fiecare zi, felul în care este aplecat asupra caietului în clasă, calculatorului sau a tabletei, îi poate afecta pe termen lung sănătatea. O poziție incorectă la școală în bancă şi chiar acasă, în fața calculatorului sau purtarea incorectă a ghiozdanului pot cauza dureri de spate şi diformități la nivelul coloanei vertebrale.

Cele mai des întâlnite afecțiuni ale coloanei vertebrale la copiii cu vârsta între 7-15 ani sunt scoliozele.

Când ne gândim la anii de școală care implică un timp îndelungat în fața biroului de studiu, ne gândim la multitudinea de lucruri noi pe care copilul le descoperă şi le asimilează, dar și la efortul depus pe care îl implică.

Pentru că sănătatea copiilor şi dezvoltarea armonioasă a lor sunt foarte importante pentru noi, am pregătit în acest material video o serie de sfaturi şi recomandări cu privire la regulile esențiale ale unei poziții corecte la birou și purtarea corectă a ghiozdanului la şcoală.

Pentru evaluări posturologice, ne puteți contacta la 0748 01 11 11.

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Leave a Comment:

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin