+4 0748 01 11 11

Politica de abonare la newsletter

  /  Politica de abonare la newsletter

POLITICA DE ABONARE LA NEWSLETTER

www.clinicaeliade.ro

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru te invitam sa completezi formularul specific, disponibil in subsolul paginii noastre, regasit pe website-ul www.clinicaeliade.ro si sa bifezi casuta privind acordul tau in vederea prelucrarii adresei tale de e-mail in scopul primirii de newslettere.

Bifarea casutei cu textul „Sunt de acord sa primesc comunicari cu scop comercial si de marketing pe e-mail sub forma de Newsletter. Pentru mai multe informatii, accesati Politica de confidentialitate (se va insera link), respectiv Politica de abonare la newsletter.” reprezinta acordul tau cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal transmise in scopul primirii de comunicari comerciale, de marketing si informative din partea societatii CLINICA ELIADE SRL, (denumita in continuare „Clinica Eliade” sau „Operatorul”), Operatorul trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat in acest sens.

Pentru a se asigura ca transmiterea de mesaje comerciale si de marketing se realizeaza cu respectarea normelor privind protectia datelor, dar si pentru a asigura o protectie suplimentara a datelor astfel prelucrate, Operatorul a implementat urmatoarea modalitate de abonare la newsletter:

 • se va completa casuta destinata numelui si prenumelui si cea destinata adresei de e-mail, precum si, optional, cea privind data de nastere in vederea primirii de comunicari comerciale personalizate pentru aceasta zi;
 • se va bifa casuta corespunzatoare acordului de primire a comunicarilor din cadrul formuarului pentru abonare, avand textul de mai sus, urmand a se confirma abonarea prin apasarea butonului „Aboneaza-te”.

Confirmarea abonarii se va realiza prin transmiterea de catre Operator a unui e-mail in acest sens la adresa comunicata in cadrul formularului.

Abonarea la newsletter-ul Clinicii Eliade implica prelucrarea adresei de e-mail,  a numelui si a prenumelui, precum si, optional, a datei de nastere, acestea incadrandu-se in categoria datelor cu caracter personal.

Toate procesele de prelucrare a datelor efectuate in scopul transmiterii de informatii specifice activitatii de marketing direct a Operatorului respecta regulile descrise in Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru.

Abonarea la newsletter poate fi realizata prin simpla completare a casutelor de la nivelul formularului de abonare din subsolul platformei noastre, aceasta nefiind conditionata de plata unei taxe in acest sens. Primirea de mesaje comerciale si de marketing din partea Operatorului este gratuita. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se va trimite pe adresa de e-mail furnizata in acest scop de catre utilizator, cu conditia ca aceasta sa fie corect introdusa. Clinica Eliade nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori (spre ex., adresa de e-mail).

Newsletter-ul nostru poate contine informatii cu privire la:

 • cele mai recente campanii, oferte si promotii ale Clinicii Eliade;
 • activitatea recenta a Clinicii Eliade;
 • modificari si noutati privind diferite aspecte ale platformei web si ale ofertelor disponibile la Clinica Eliade;
 • recomandari de servicii sau produse;
 • evenimente;
 • alte informatii de natura comerciala si de marketing referitoare la activitatea, serviciile sau produsele oferite de Clinica Eliade.

Abonatul are optiunea de a-si retrage consimtamantul pentru transmiterea de comunicari de marketing si de a se dezabona in orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizeaza, din punct de vedere practic, prin transmiterea unei solicitari in acest sens la adresa de e-mail: office@clinicaeliade.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din footer-ul fiecarui e-mail comercial transmis din partea Operatorului de date.

Ulterior dezabonarii te poti reabona oricand la newsletter-ul nostru, in mod gratuit.

Operatorul nu ofera utilizatorului nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata.

Clinica Eliade nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului pe care il pune la dispozitie, contrar prezentei politici si a Termenilor si Conditiilor. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate utilizatorului.

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentei Politici, sens in care va invitam sa consultati in mod periodic acest document.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin