+4 0748 01 11 11

REJUVENARE! REEECHILIBRARE! RECUPERARE!

Principiile care stau la baza conceptului de Medicină integrativă promovat de Clinica Eliade, unde le regăsim pe toate în simbioză și sinergie cu NATURA – interioară și exterioară.

Natura înseamnă Sănătate, Terapie și Vindecare.
Natura regenerează – revigorează, purifică, energizează, armonizează și ne reconectează cu valori de mult uitate.
De altfel, mediul interior sau exterior în care ne aflăm, poate intensifica sau reduce nivelul de stres sau acțiunea factorilor externi ca poluare, electromagnetism care ne afectează întregul organism. Cercetătorii au descoperit și studiile dovedesc că mai mult de două treimi dintre oameni aleg un cadru natural în care să se retragă atunci când sunt stresați fizic sau mental, copleșiți emoțional sau suferă de diferite afecțiuni.
Din timpuri străvechi, NATURA cu tot ce oferă ea a fost panaceu și va rămâne cel mai de nădejde suport prin tot ce oferă ca varietate de reliefuri și beneficii particulare ale acestora, cât și prin remediil care le extragem din tot ce ea ne oferă.
A fi în natură, sau chiar a viziona scene din natură, a asculta sunetele naturii, a simți natura, a gusta și îmbrățișa natura, a te preda ei, sunt modalități care reduc furia, frica și stresul, amplifică starea de bine, cresc calitatea somnului, generează și amplică sentimentele de siguranță și bucurie.

Expunerea la natură și la lumina naturală favorizează comfortul emoțional, bunăstarea fizică, contribuie la reducerea tensiunii arteriale, a ritmului cardiac, a tensiunii musculare, diminuarea hormonilor de stres și creare de hormonii ai fericirii, dar mai ales a gradul de oxigenare și astfel a bucuriei vieții.

Ultimul an în care am fost fortați să stăm la interior a fost o dovadă de ce se întâmplă când ne depărtăm de natura, iar lipsa ei din perioada pandemiei o măsurăm zilnic în multiple afecțiuni ca depresie, supraalimentare, scăderea tonusului fizic și psihic, nervozitate extremă…

Pentru că suntem complet constienți că Natura este parte din noi înșine, deplin conștienți de beneficiile oferite de ea, Clinica Eliade a ales să realizeze un partenariat special cu Casa Timis, un spațiu unde natura se exprimă și este celebrată pe deplin, iar experiențele multisenzoriale oferite se adresează și integrează toate dimensiunile ființei: fizică-emoțională-mentală-energetică.

Vă invităm să descoperiți un loc de poveste, inspirat de natură și creat pentru a realiza conectarea și reconectarea cu natura, pentru a dărui momente și stări unice, experiențe memorabile complementate de Ospitalitate de Famile, Gastronomie Gourmet și Servicii cu Suflet!

Ne face deosebită plăcere ca tuturor pacienților Clinicii Eliade să oferim în dar 10 % la cazare la achiziționarea unui număr de cel puțin 2 nopți consecutive la Casa Timiș împreună cu o sticlă de vin Casa Timiș – producție proprie și posibilitatea de early check-in și late check-out, în măsura disponibilității din ziua rezervării.*

*Voucherul oferit este valabil 1 luna de la data acordării.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin