+4 0748 01 11 11
Image Alt

Mesaj Fondator Clinica Eliade

  /  Mesaj Fondator Clinica Eliade

Creator de realitate, mamă și soție, familistă din întreaga fiinƫă, antreprenor cu 29 de ani de experiență, sunt doar câteva dintre rolurile pe care mi le-am asumat conștient de-a lungul anilor, păstrându-mi întotdeauna entuziasmul, optimismul și dorința de a face lucrurile diferit.

Generatoare de nou și diferit, dar mai ales integră și autentică, sunt o trăitoare din plin a vieții autentice. Aceste valori, trăsături de personalitate și energie, le aduc și în viața profesională. Pentru că, dacă ești autentic, ești cel ce ești în orice situație, relație − în orice plan al vieții, creezi conexiuni reale, oneste, de încredere.

În viață, cred că totul pleacă de la cine vrei să fii, cum vrei să fii, ce scop înalt servești, cum atingi viețile oamenilor cu care intri în contact și a locurilor în care ajungi, ce vrei să clădești și să lași în urma ta.

Experiența mea ca antreprenor a început în 1990 şi cuprinde dezvoltarea, alături de soțul meu, a unei afaceri de familie cu 7 linii de business în industria de prelucrare a cărnii, lactatelor și ready-meal, apricultură, creşterea animalelor şi producƫie de vin.

Acum 6 ani, am fondat Clinica Eliade – Clinică de Medicină Integrativă și acum 2 ani am deschis şi mă ocup de un domeniu nou, cel al ospitalității, Casa Timiş!

Dintre toate activitățile, experienƫele şi domeniile pe care le-am parcurs de-a lungul vieƫii, Clinica Eliade reprezintă spaƫiul şi timpul în care Universul mi-a răspuns prin împlinirea visului de a aduce într-un singur loc întreaga mea credinƫă, experienƫă şi rezultate personale, dobândite în peste 18 ani de căutari legate de sensul vieƫii, dezvoltare personală, comunicare, relaƫii, stil de viaƫă şi, în mod special, legate de sănătate şi vindecare.

Ca mamă a 4 copii, care au reprezentat şi reprezintă alături de soƫul meu şi întreaga mea familie, cea mai mare comoară a vieƫii, am avut parte de nenumărate provocări, emoƫii, temeri, căderi şi ridicări, împliniri şi eşecuri, lecƫii de viaƫă, descoperire şi evoluƫie personală.

Dar problemele, durerile şi fricile prin care am trecut alături de copiii mei, de-a lungul copilăriei şi adolescenƫei lor, dar și prin natura mea neliniştită, mereu căutătoare şi dornică să descopere soluƫii diferite, au fost cei mai buni profesori pe calea descoperirii minunatului univers al terapiilor alternative.

Această nouă lume medicală m-a captivat şi mi-a schimbat total şi irevocabil mintea, aducându-mi o perspectivă nouă şi sănătoasă, care m-a facut să înteleg complexitatea fiinƫei umane în toate dimensiunile ei: fizică-emoƫională-mentală-energetică şi imposibilitatea de a ajunge la starea de echilibru şi sănătate, până când fiinƫa nu e este văzută în unicitatea, particularitatea, dar şi în integralitatea ei.

Tot ce am dobândit ca experienƫă, cunoaştere şi rezultate în aceşti mulƫi ani, am adus în realitate şi am integrat într-un concept medical inovativ în Clinica Eliade.

Ca rod al îndelungatei mele experienƫe, am creat acest spaƫiu multisenzorial, cald, armonios, care trasmite un sentiment de siguranƫă şi promisiunea unor răspunsuri diferite de tot ce aƫi întâlnit. Am dorit să împărtăşesc şi să transmit oamenilor că există alte căi şi alegeri pentru felul în care ne raportăm şi avem grijă de noi înşine şi de sănătatea noastră.

Aici, am reuşit să reunesc o echipă de oameni şi profesionişti desăvârşiƫi, responsabili, care să vibreze pe aceeaşi frecvenƫă, cu scopuri şi idealuri înalte, idei inovatoare şi cu o profundă pasiune şi entuziasm pentru explorarea şi practicarea NOII PARADIGME MEDICALE – MEDICINA INTEGRATIVĂ, o echipă cu o implicare, dedicare şi dăruire rar întâlnite.

Am dorit să vin în întâmpinarea dvs. cu o abordare holistică, personalizată, cauzală, blândă, non-invazivă, naturală, care ƫine cont şi se adresează înƫelepciunii fiinƫei noastre şi aduce conştientizarea şi împuternicirea fiecăruia dintre dvs. în asumarea propriului drum către vindecare.

Îmi doresc din tot sufletul ca această nouă abordare medicală integralistă pe care Clinica Eliade o pune la dispoziƫia dvs., serviciile inovatoare, dotările speciale, calitatea umană şi profesională, experienƫa holistică a medicilor şi terapeuƫilor noştri să uşureze călătoria dvs. personală spre dobândirea şi menƫinerea stării de sănătate.

Vă invit în Clinica Eliade să ne descoperiƫi şi vă doresc să trăiƫi alături de noi o experienƫă cu adevărat trasformaƫională!

 

Cristina Timiş

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin