+4 0748 01 11 11

Un corp frumos sub soare cu ajutorul tratamentului cu Radiofrecventa Hexapolara

  /  Medicina Integrativa   /  Un corp frumos sub soare cu ajutorul tratamentului cu Radiofrecventa Hexapolara
2016-07-04
Ingrijirea pielii si pregatirea acesteia pentru vara, sezonul in care este cel mai mult expusa privirilor, nu este o misiune greu de indeplinit.

Cu ajutorul radiofrecventei multipolare si a fotobiomodularii, puteti scapa de aspectul de coaja de portocala si tonifia zonele cu probleme.

Radiofrecventa are la baza aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce actioneaza in profunzime asupra tesutului adipos , fara a afecta in vreun fel epiderma. Aceste unde produc incalzirea straturilor de grasime, actionand asupra depozitelor de grasime din interior, care sunt de altfel si cel mai greu de eliminat si la care cremele anticelulitice nu ajung. Incalzirea zonelor tratate determina o contractie a fibrei de colagen si stimuleaza metabolismul fibroblastelor cu un efect spectaculos de tonifiere inca de la prima sedinta.
In concluzie, radiofrecventa contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifica instantaneu, netezeste si ridica fara a leza tesuturile.

In Clinica Eliade tratamentele corporale se fac cu RadioFrecventa hexapolara ( 6 poli) Clizia. Avantajul major al radiofrecventei multipolare este suprafata mai mare de tratament ceea ce se traduce prin obtinerea rezultatelor dorite mult mai rapid.
Fotobiomodularea reprezinta una dintre cele mai deosebite dezvoltari din industria de dermato-estetica. Este o tehnologie LED (diode emitatoare de lumina) cu multiple lungimi de unda si 4 programe monocromatice cu aplicatii in tratamente corporale.

  • Rosu: actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile de tonifiere ale tesutului.
  • Verde: actiune regenerativa regenerative asupra epidermei si de stimulare a metabolismului.
  • Galben: actiune de detoxifiere si drenare, utila in tratamentul celulitei.
  • Albastru: normalizeaza, oxigeneaza si relaxeaza tesutul.

Sedintele de remodelare corporala dureaza intre 30 si 60 de minute si va recomandam un tratament intensiv de una sau doua sedinte pe saptamana.

In Clinica Eliade puteti combina acest tip de tratament cu cateva sedinte de masaj de drenaj limfatic iar efectul este extraordinar si de durata.

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin