+4 0748 01 11 11

Tu cum stai cu încrederea în sine?

  /  Medicina Integrativa   /  Tu cum stai cu încrederea în sine?
2016-09-19
Ți se întâmplă să îți dorești să faci diverse lucruri și în acel moment sa apară acel gând ca nu poți, ca nu ești în stare și apoi sa dai înapoi de la ceea ce ți-ai dorit?
Ai fost pentru o perioada  observator al limbajului tau și ai observat cat de des folosești Nu Știu și Nu Pot?
Te-ai gândit în ce mod îți influențează aceste gânduri viata?Acționând în majoritatea timpului din gânduri ca: nu pot, nu știu, nu sunt în stare, în timp se dezvolta un complex care de fapt nu ar avea de ce apară pentru ca tu poți face acele lucruri pe care ți le dorești atunci când reușești sa ramai în contact cu tine, cu aceea parte din interior care știe cum sa acționeze cu încredere.

De cate ori ai acceptat un post sub calificările tale doar pentru ca tu nu reușeai sa vezi ce poți face în realitate?

Cunoști fraza:
” nu sunt suficient de pregătit sa aplic pentru acel post”
„Nu pot sa merg la cursurile de….. pentru ca prietenii/colegii sa nu rada de mine sau multe alte gânduri în aceasta direcție.
Dacă aceste gânduri și verbalizarea sau nu a lor apar frecvent, e momentul sa te întrebi: cum stai cu încrederea în propriile forțe?

Din acel moment apare asumarea trăirilor și poți începe un proces de lucru cu tine în care sa revii la puterea ta interioara, ceea ce va determina dorința de a-ți asuma riscuri și de a nu te lasă descurajat de rezultat.
Odată ce reușești sa învingi neîncrederea în tine vei vedea o alta parte a vieții, aceea în care viata îți zâmbește și în care te poți bucura de experientele avute fiind detașat de rezultat.

Știi ca existe o terapie care lucrează asa de soft și în același timp foarte profund pe acest palier?
Aceasta este Terapia Florala Bach care lucrează cu esențe din flori care acționează în profunzime, în acel spațiu de putere interioara cu care ai nevoie sa te conectezi.

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin