+4 0748 01 11 11

TU CUM ITI PREGATESTI TENUL PENTRU EXPUNEREA LA SOARE? Naturo-esteticiana noastra va poate da sfaturile de care aveti nevoie.

  /  Medicina Integrativa   /  TU CUM ITI PREGATESTI TENUL PENTRU EXPUNEREA LA SOARE? Naturo-esteticiana noastra va poate da sfaturile de care aveti nevoie.
2016-05-30
Pregatirea temeinica a pielii si organismului pentru sezonul de vara este foarte importanta pentru a evita arsurile solare si complicatiile care apar in urma expunerii necontrolate la soare: alergii, deshidratare si aparitia prematura a ridurilor, pigmentare.
Naturo-esteticiana noastra va recomanda un program intens de vitaminizare si hidratare care trebuie sa inceapa cu cel putin doua saptamani inainte de expunerea la soare. Hidratarea pielii se face din doua surse importante: consumul zilnic de apa si fructe si produsele de ingrijire a pielii. Pentru a asigura tenului dumneavoastra un aport suficient de vitamine si minerale va sugeram sa va programati la tratamentul Multi-vita de la PHYT’s (100% natural, certificat BIO) cu 2 saptamani inainte de plecarea in vacanta.
Multi-vita de la PHYT”s este sinonimul unui cocktail de multivitamine destinat tuturor tipurilor de ten, un complex de ingredient ce calmeaza, hidrateaza si remineralizeaza: vitamine puternice (A,B,C,E), 14 saruri minerale, 16 aminoacizi si ceramide de grau vegetal (CEVEBLE).
 
Ca si produse de ingrijire a pielii pentru acasa va recomandam din gama Aqua PHYT’s Elixirul si masca Hidra’Gel.
In timpul expunerii la soare, va recomandam sa folositi din gama PHYT’s Solaire fluidul protector SPF 50 daca aveti tenul deschis la culoare , sau crema protectoare SPF 30 daca aveti un ten care se bronzeaza usor. Aceste produse au doar factori naturali de protectie UVA si UVB si sunt disponibile in Clinica Eliade.
Pentru Programari sau comenzi:
0374/488 888 sau 0748/011 111.
„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin