+4 0748 01 11 11
Image Alt

Testare antigen Covid-19

  /    /  Testare antigen Covid-19

Testează-te rapid și în siguranță la Clinica Eliade, clinică acreditată în testarea antigen Covid-19!

Află cu un test antigen dacă ești bine.

Cum se recoltează?

Recoltarea probelor pentru testul rapid antigen nu este complicată. Procedura presupune recoltarea unei secreții din nas cu ajutorul unor bețișoare prevăzute cu tampoane. După ce se iau probele, acestea se introduc într-o soluție specială, din care se vor pune câteva picături în caseta de testare, în locul dedicat probei. Atât de simplu.

În cât timp se eliberează rezultatul?

Odată efectuată recoltarea, nu mai trebuie decât să aștepți rezultatul. Acesta va fi citit în aproximativ 15 minute. Nu mai târziu.

Cum se interpretează rezultatele?

Un rezultat pozitiv indică prezența în proba analizată a proteinelor virale, fiind sugestiv pentru diagnosticul COVID-19.

Un rezultat negativ indică absența în proba analizată a proteinelor virale, fiind sugestiv pentru diagnosticul COVID-19.

Rezultatele testului antigen Covid-19 se elibereaza în limba română, fiind trimis fiecărui pacient în parte.

Rezultat rapid, oferit de medici specialiști și un protocol bine determinat.

SOLICITĂ O PROGRAMARE

  Vă rugăm să alegeți terapia

  Alegeți data

  Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.  Ultimele articole

  Articole recomandate

  0
   0
   Coșul tău
   Coșul tău este golÎnaoi la magazin