+4 0748 01 11 11

TERPIA FLORALA BACH PENTRU STARILE DE FRICA Si ATAC DE PANICA

  /  Medicina Integrativa   /  TERPIA FLORALA BACH PENTRU STARILE DE FRICA Si ATAC DE PANICA
2015-09-18
Simtiti frica? Sunteti inspaimantati? Traiti atacuri de panica?
Pentru a va trata aveti acum la indemana in Clinica Eliade – Terapia florala Bach. Frica are o lunga paleta de factori determinanti, de manifestari si de intensitati, pe care in plus fiecare dintre dumneavoastra le traieste si le exprima in mod unic.

Ea poate varia de la o usoara angoasa la o veritabila groaza. Frica ne face sa ne paleasca obrajii , sa ne transpire palmele, sa ne tremure genunchii, sa simtim nod in stomac, sa ne simtim paralizati…fiecare traind-o in mod particular .
In stadii mai avansate ne infricosam de ceea ce nu exista, o luam razna, ne imaginam scenarii covarsitoare si electrizante despre ceea ce s- ar putea intampla daca…

Si pentru ca asa cum am vazut frica are atatea simptome si fatete si difera atat de mult in manifestare de cauze si simptome va invitam sa va rezolvati aceste probleme emotionale prin cea mai blanda metoda, terapia Bach .

De asemenea va rugam sa nu uitati ca frica sau panica sunt doar simptome care nu trebuie niciodata supresate de medicamente.
Prin ele corpul nostru ne vorbeste despre cauzele profunde care ne-au adus la acest fel de trairi .
Daca le ascundem printr- un tratament medicamentos pierdem un semnal pretios prin care organismul nostru ne vorbeste despre suferintele lui.

CLINICA ELIADE
Claudia Cabat – Specialist in terapia florala BACH, acreditat de fundatia Dr. Edward Bach din Marea Britanie

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin