+4 0748 01 11 11
Image Alt

Masaj Lomi-Lomi

  /    /  Masaj Lomi-Lomi

Lomi Lomi este un masaj ce poate fi considerat un adevărat ritual, este asemeni unei povești, a unei călătorii, atât pentru terapeut, cât și pentru pacient. Acesta provine din Hawai fiind denumit si terapia „mâinilor iubitoare”. În timpul acest masaj, terapeutul urmărește ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea sau reconectarea între trup – inimă – spirit.

Hawaiienii privesc lucrurile prin prisma fluxului de energie, iar atunci când nu există armonie, apar blocajele – adică durerea fizică, mentală, emoțională și spirituală; blocarea energiei într-o anumită zonă a corpului determină stări de tensiune, care împiedică curgerea liberă a energiei. Acest tip de masaj ajută în eliberarea acestei rezistențe și prin urmare, facilitează drumul spre vindecare.

La nivel fizic, prin Lomi Lomi, stresul și tensiunea sunt înlăturate, fluxul sangvin și cel limfatic sunt intensificate și eliminarea toxinelor este stimulată. În afară de faptul că detensionează, masajul hawaiian Lomi Lomi ajută la reechilibrarea energetică și emoțională.

Mișcările din timpul masajului sunt ample, fluide, se fac manipulari cu rotații ușoare ale articulațiilor și îmbrățisări cu palmele și antebrațele.

Vezi pretul Masaj Lomi-Lomi

MASAJ LOMI-LOMI

Lei 240

60 min

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin