+4 0748 01 11 11

TERAPII CALDE PENTRU DURERILE DE SPATE

  /  Medicina Integrativa   /  TERAPII CALDE PENTRU DURERILE DE SPATE
2015-05-08
Terapeutii Clinicii Eliade Medical Spa, va propun sa va acordati cateva momente de analiza a problemelor spatelui si imbunatatirea starii de echilibru intre zonele sacrala-lombara-toracala-cervicala doar in cativa pasi.
Durerile de spate pot avea cauze multiple, de la anumite activitati zilnice, ce implica pozitii vicioase pe scaun la birou, sau pe fotoliu timp indelungat la calculator, televizor, pozitie antalgica in timpul condusului, pozitionarea anumitor bagaje timp indelungat pe unul dintre umeri, practicarea unor exercitii fizice gresite timp indelungat, fara recomandarile unui instructor(gen fitness) si multe altele.

In zona de Spa Medical, va asteptam la un masaj Back Pain Terrapy, ce consta intr-o combinatie de cateva tehnici menite sa detensioneze si sa decontractureze musculatura spatelui.
Ritualul are cativa pasi ce va vor introduce intr-o oaza de relaxare fizica si mentala. Se foloseste un namol terapeutic pentru a impacheta durerile spatelui intr-un mod placut si eficient, astfel incit toate durerile vechi, contracturile musculare, articulare, vor fi mult diminuate. Namolul isi va activa ingredientii activi prin aplicarea rocilor vulcanice incalzite, timp in care vor fi absorbiti in locurile dureroase ce au nevoie de tratament si totul va fi simtit ca o mangaiere calda.

In acest timp cand spatele beneficiaza de tratamentul cu namol, terapeutul va efectua o mini-sedinta de Masaj Reflexogen, axandu-se in principal pe activarea punctelor ce stau la baza durerilor de spate, fiecare punct va debloca usor toxinele din zonele afectate. La final spatele va beneficia de un rasfat cald printr-un masaj terapeutic cu rocile vulcanice.
Ritualul dureaza 60 de minute si poate fi continuat cu o alta terapie: AlphaSphere, Scenar, Masaj de Drenaj Limfatic, Masaj Intuitiv.

Ceea ce va propunem este combinarea acestui ritual cu o sedinta relaxanta pe de sauna cu infrarosii.

Spuneti acum “NU!” durerilor de spate si lasati-va rasfatati cu terapiile calde la Clinica Eliade Medical Spa!
Va asteptam cu drag!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

 

Pentru programari:

+4 0748 01 11 11

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin