+4 0748 01 11 11
Image Alt

Saună cu infraroșu

  /    /  Saună cu infraroșu

Nimic nu se compară cu o şedinƫă de 30 de minute într-o saună. Te simți mai relaxat și odihnit la sfârşit, iar căldura ajută la calmarea mușchilor și îmbunătățește starea de sănătate și bunăstare generală.

Dar dacă temperaturile ridicate ale unei saune tradiționale sunt prea mult pentru anumite persoane, sauna cu infraroșii poate oferi beneficiile unei saune fără căldura extremă.

Din ce în ce mai multe cercetări dovedesc faptul că saunele cu infraroșii au o influență foarte mare în menținerea sănătății organismului, putând declanșa mecanismele naturale de VINDECARE și ANTI-AGING ale corpului.

În comparație cu saunele tradiționale, care folosesc încălzitoare de lemn pentru a încălzi aerul la temperaturi ridicate (aproximativ 85 grade Celsius), saunele cu infraroșii folosesc lumina pentru a încălzi direct utilizatorii saunei, oferind o căldură ce pătrunde profund la o temperatură mai scăzută, mai confortabilă (aproximativ 60 grade Celsius).

Spectrul infraroşu este energia electromagnetică emisă de soare pe care o percepem sub formă de caldură, iar fară această formă de energie, viaƫa nu ar putea exista. Fiecare organism viu are o caldură şi deci emite radiaƫii infrarosii pe care le putem vedea cu instrumente speciale. Spectrul infraroșu este format din trei benzi de frecvență şi plasează corpul uman într-un astfel de flux energetic. Practic, îl reîncărcăm cu energia necesară derulării proceselor lui vitale.

Razele infraroşii sunt partea invizibilă a spectrului luminos al soarelui (căldură) format din trei frecvenƫe: apropiate, medii și lungi.

Prin studii extinse, s-a descoperit că diferite părti din spectrul infraroşu sunt mai eficiente ca altele, când e vorba de atingerea diferitelor beneficii pentru sănătate. Printr-un input optim de raze infraroşii primite de la fiecare tip de lungime de undă, beneficiile sunt diferite şi holistice în acelasi timp. Astfel:

  • Razele infraroşii apropiate servesc sănătăƫii şi imunităƫii celulelor noastre, purificării, rejuvenării pielii, vindecării rănilor şi diminuării durerilor;
  • Razele medii ajută în cadrul problemelor legate de greutate, de durere şi îmbunătăƫirea circulaƫiei;
  • Razele îndepărtate produc un proces de detoxifiere şi reducere a presiunii sanguine, controlul greutăƫii, relaxare.

Acest model de saună oferă o varietate de programe pentru toate gusturile şi nevoile, pentru a simƫi că ai un antrenor personal alături de tine. Fiecare program oferă mixul de raze infraroşii pentru a atinge rezultatele dorite. Nu ai decât să-ți alegi programul preferat din următoarele opƫiuni: personalizat, cardio, detoxifiere, terapia durerii, relaxare, slăbire şi sănătatea pielii.

Este, de asemenea, singura saună care include toate cele 3 lungimi de undă infraroşu!

TERAPIA PRIN REZONANȚĂ ACUSTICĂ

Sauna cu tehnologie Solocarbon Heaters combină rezele infraroșii cu efectele vindecătoare ale sunetului și vibrațiilor, pentru a armoniza toate sistemele corpului, ceea ce conduce la o stare de relaxare mai profundă. Sistemul SO Sound® folosește un semnal audio amplificat pentru a rezona undele sonore la suprafața saunei. Ascultarea muzicii liniștitoare stimulează răspunsul natural al relaxării organismului ce beneficiază de vibrațiile acustice vindecătoare. Printr-un „masaj muzical” aducem în corpurile noastre armonie psihică, mentală, emoƫională, spirituală, prin stimularea tuturor simƫurilor.

BENEFICII

O sesiune în sauna cu tehnologie Solocarbon Heaters ajută la creșterea fluxului de sânge și transpirație. Transpirația este una dintre cele mai sigure și naturale metode ale organismului de a vindeca și menține nivelul optim de sănătate, ajutând la eliminarea metalelor grele toxice, a reziduurilor de medicamente și a perturbătorilor hormonale.

Încălzirea corpului din interior poate îmbunătăți funcția sistemului imunitar la fel ca și febra. Prin urmare, utilizarea regulată a saunei Sunlighten vă poate ajuta să reduceți incidența răcelii și a gripei sau chiar să vă ajute să vă însănătoșiți mai repede. Sauna cu infraroșii îți ridică temperatura corpului, inducând o febră artificială.

Această „falsă febră” stimulează sistemul imunitar, rezultând într-o producție crescută de globule albe din sânge și anticorpi, care combat bolile.

O creștere de 1% a temperaturii corpului determină o creștere a imunității cu 40%.

Cercetările arată că utilizarea regulată a saunei poate duce la incidențe semnificativ contractării de virusuri.

Sauna cu infraroșii poate crește fluxul sanguin și reduce inflamația. S-a dovedit că ajută la diminuarea durerii resimțite din afecțiuni ca fibromialgie și afecțiuni autoimune, cum ar fi Sjogren, Behcet, lupus și artrită reumatoidă.

Sauna cu infraroșii stimulează metabolismul lent și arderea grăsimilor. Creșterea temperaturii corpului determină arderea caloriilor, similar cu exercițiile fizice. Saunele cu infraroșii ajută, de asemenea, la eliminarea toxinelor care provoacă depozitarea grăsimilor.

Bucurați-vă de o stare de bine și relaxare generată de eliberarea de endorfine, la fel ca atunci când faceți exerciții fizice, transpirați sau chiar meditați în căldură radiantă. Căldura terapeutică vă va lăsa rejuvenați, oferind o stare de relaxare ce vă calmează mintea.

Terapia cu infraroșu vă poate ajuta inima să funcționeze mai bine prin reducerea glicemiei și îmbunătățirea circulației. În plus, reduce si tensiunea arterială.

Creșterea temperaturii de bază a corpului produce o creștere a fluxului de sânge care reflectă beneficiile unui antrenament cardio pasiv ce reduce inflamația, scade durerea și ajută la recuperarea musculară.

Tehnologia avansată de încălzire cu spectru Solocarbon Custom Spectrum are capacitatea unică de a vindeca rănile mai rapid și de a reduce cicatrizarea prin utilizarea de LED-uri infraroșii. Nicio altă saună nu are această capacitate.

Multe persoane au declarat că au mai puține probleme ale pielii după utilizarea regulată a saunei cu infraroșii și au observat tonus și elasticitatea pielii mai mare, reducerea ridurilor, reducerea aspectului vergeturilor și celulitei, tratarea și prevenirea acneei.

Vezi pretul Saună cu infraroșu

SAUNĂ INFRAROȘU

Lei 150

30 min - 40 min

ABONAMENT SAUNĂ INFRAROȘU

Lei 1200

10 Ședințe - 30 min - 40 min

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin