+4 0748 01 11 11
Image Alt

Terapia Florala Bach

  /    /  Terapia Florala Bach

Boala trupului, în sine, nu este nimic altceva decât rezultatul lipsei armoniei dintre suflet şi minte… adevarata cauză din spatele bolii este cea care are importanƫa cea mai mare – starea mentală a bolnavului, nu starea trupului său” – Dr. Edward Bach „Eliberează-te pe tine însuƫi”.

BENEFICIILE TERAPIEI BACH

Terapia Bach foloseşte 38 de remedii preparate din flori, care acţionează asupra stărilor emoţionale, echilibrându-le. Sunt folosite flori sălbatice şi neotrăvitoare din flora spontană, pentru a se beneficia la maximum de puritatea lor. Acest sistem de terapie a fost conceput de Dr. Edward Bach, medic şi bacteriolog britanic la începutul anilor ’30.
Conceptul de boală este, de fapt, lipsa armoniei între trup, minte şi suflet. Pacea minƫii şi armonia sufletului sunt stările noastre naturale cu care am venit în viaƫă. În această stare de echilibru suntem în evoluƫie.

Multe afecţiuni fizice sunt de natură psiho-somatică, sau, altfel spus, dezechilibrele emoţionale preced şi determină boala fizică, prin slăbirea sistemului imunitar şi a vitalităţii.
Îmbolnăvirile de care suferim pot fi consecinţa unor tulburări psiho-emoţionale sau a unor evenimente traumatice prin care am trecut, dar pe care nu am reuşit să le vindecam îndeajuns.
Tot ceea ce nu este o stare de pace, bucurie şi iubire are un efect direct asupra mecanismelor de apărare ale organismului, care încep să semnalizeze.
Schimbarea atitudinii faţă de boală, faţă de viaţă, faţă de cei din jur şi de noi înşine determină o recuperare mai rapidă, prin activarea potenţialului de vindecare şi creşterea imunităţii.

Scopul şedintelor de terapie este acela de identificare şi conștientizare a emoƫiilor negative, a stărilor neplăcute, a tiparelor comportamentale şi a convingerilor limitatoare într-un cadru liniştit, prietenos, printr-o discuƫie apropiată, ghidată de specialistul acreditat să educe şi să asigure sprijin pe tot parcursul procesului terapeutic.
La finalul ședinței de terapie, se combină remediile identificate a fi necesare şi se recomandă modul de administrare, acesta fiind unul simplu, prin picurarea de câteva ori pe zi a picăturilor din combinaƫia stabilită.

Remediile florale Bach acţionează conform principiului foiţelor de ceapă, din strat în strat, treptat, pentru a ajunge la miezul acesteia, unde este înscrisă adevărata noastră personalitate.
Fiecare remediu tratează o stare specifică şi în funcţie de situaţie, putem alege unul sau mai multe remedii, reacţiile noastre emoționale fiind complexe.
Remediile florale nu acţionează în mod direct la nivelul corpului fizic. Așadar, nu avem remedii florale pentru astm, ulcer, artrită sau alte afecţiuni fizice. Nu avem remedii florale care să acţioneze în mod direct la nivel celular.
În schimb, avem remedii florale Bach pentru stări de panică, depresie, lipsa de încredere în propria persoană, şoc, suferinţa afectivă, insomnie, dificultăƫi de concentrare, de adaptare la situaƫii, locuri și oameni noi, frici, fobii, lipsa unei direcƫii sau orientării în viaƫă, gânduri obsesive, invidie, resentiment, vinovăţie, regret, dezamăgire, încăpăţânare, nerăbdare, lipsa speranţei, etc.

Tratamentul nu are contraindicaţii şi potenƫează eficienƫa tratamentelor alopate.

● vă susţin în refacerea stării emoţionale;
● sunt 100% naturale cu acţiune blândă și rapidă;
● sunt lipsite de orice efecte adverse și sunt simplu de administrat;
● au un efect armonizant, echilibrant;
● sunt compatibile cu orice altă formă de tratament;
● garantează obținerea unei stări de bine de lungă durată prin regăsirea echilibrului emoţional.

Terapia Bach foloseşte 38 de remedii preparate din flori, care acţionează asupra stărilor emoţionale, echilibrându-le. Sunt folosite flori sălbatice şi neotrăvitoare din flora spontană, pentru a se beneficia la maximum de puritatea lor. Acest sistem de terapie a fost conceput de Dr. Edward Bach, medic şi bacteriolog britanic la începutul anilor ’30.

Remediile florale sunt complet sigure pentru toți membrii familiei (de la bebeluși la bunici), fiind total neinvazive, netoxice și în consecință, nu au efecte secundare și nici nu creează dependență. Cu ajutorul terapiei florale Bach, ”răul” din interiorul ființei noastre este înlăturat ajungându-se, în timp la “pozitivarea” emoției negative cu care ne confruntăm.

Costul unei ședințe este de 200 lei, în care este inclus și remendiul.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin