+4 0748 01 11 11

Terapia Florala Bach și influența asupra performanțelor școlare

  /  Medicina Integrativa   /  Terapia Florala Bach și influența asupra performanțelor școlare
2017-02-01
Pentru diversele situații în care, în anumite împrejurări și din cauze de natură diferită s-au creat dezechilibre emoționale sau atitudini și comportamente nepotrivite, părinții se pot bucura acum și în România de beneficiile unei terapii 100% naturală, blândă și noninvazivă, terapia florală Bach. Despre felul în care Terapia Florală Bach poate ajuta un copil în strictă legătură cu școala și cu performanțele școalare, ne explică Dana Savoiu,  terapeutul clinicii Eliade.
Descoperită între anii 1930 – 1936 de către un eminent medic britanic, imunolog, bacteriolog și homeopat , această terapie compatibilă cu orice altă formă de vindecare și simplu de administrat nu prezintă contraindicații și este administrată indiferent de vârstă, atât la copii cât și la persoane adulte și vârstnice.

Remediile Bach, preparate din florile plantelor provenite din flora spontană în principal din zone nepoluate din UK , își pot găsi eficiența în situații din cele mai diverse cu care se confruntă copiii.

 1. Anxietatea, insomnia, scenariile mentale dinaintea lucrărilor, grijile și problemele legate de activitățile școlare și relațiile colegiale își pot găsi limpezimea și relaxarea cu ajutorul remediilor florale.
 2. Emoțiile intense înaintea lucrărilor, tezelor, examenelor generate de panică și trăite ca o lipsă a puterii de concentrare și senzație de coală albă mentală, disconfort la nivelul stomacului și bătăi puternice ale inimii pot fi depășite cu delicatețe prin administrarea remediilor Bach.
 3. Restabilirea încrederii în sine, a curajului, îndepărtarea falsei oboseli și a tendinței de a amâna lucrurile, activitățile și temele se poate realizeaza cu grație de către părinti apelând la terapia Bach .
 4. Dependența de jocurile pe calculator sau ștergerea obsesiilor și imaginilor care rămân în minte în urma desenelor animate și a jocurilor, învingerea agresivității și a pierderii controlului, a reacțiilor violente sunt de asemenea stări remediate și echilibrateși au loc folosind combinația de maxim șapte remedii Bach , administrate în urma ședințelor de terapie în prezența unui practician acreditat de Fundația Bach din UK în urma unei temeinice pregătiri și evaluări .
 5. Temperarea entuziasmului exagerat , relaxarea stărilor de tensiune și încordare, nerăbdarea, ambițiile exagerate și distructive, nervozitatea, isteria, oboseala, nehotărârea , grijile exagerate pentru părinți sau bunici, acomodarea ușoară în cazul schimbării domiciliului sau a școlii sunt totododata situații în care remediile florale își pot dovedi blândețea și discrețea acțiunii precum și eficiența .

Dragi părinți, includeți între metodele voastre de dezvoltare a inteligenței emoționale a copiilor voștri și de armonizare a trăirilor lor Terapia florală Bach pentru a-i pregăti să devină integrați, puternici și sănătoși, performanți și fericiți.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin