+4 0748 01 11 11

TERAPIA FLORALA BACH – IMPOTRIVA ANXIETATII

  /  Medicina Integrativa   /  TERAPIA FLORALA BACH – IMPOTRIVA ANXIETATII
2015-09-17
Anxietatea este o stare emotionala cuprinzand in proportii variabile teama, neliniste, ingrijorare sau tensiune nervoasa.
Cauzele sunt diferite: fie ca este vorba de o pregatire mentala pentru a face fata unei imrpejurari cu care nu suntem falimiarizati, fie ca ne confruntam cu o situatie care implica un grad de risc sau amenintare.

Alteori este vorba de anticiparea repetarii unei exepriente neplacute ,iar lista este fara limita si depinde de ce stimuli provoaca in mod particular fiecaruia dintre noi aceasta emotie.
Oricare ar fi calea prin care Anxietatea reuseste sa se strecoare in sufletele noastre, ea ramane o emotie nedorita, care ne tine departe de starea de armonie si pace interioara ca stare de nomalitate in care sa ne traim viata.

Remediile florale Bach preparate din plante salbatice cu calitati vindecatoare sunt un ajutor de nepretuit in lupta cu anxietatea.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin