+4 0748 01 11 11

Terapia cu ozon in vindecarea unor afectiuni cronice grave

  /  Medicina Integrativa   /  Terapia cu ozon in vindecarea unor afectiuni cronice grave
2018-05-15
Terapia cu ozon este folosita pentru tratamentul si vindecarea multor afectiuni cronice si consta in introducerea ozonului in organism pe mai multe cai. El poate fi administrat prin urechi, rect, vagin si vezica urinara, poate fi introdus intra-muscular, in sange (prin autohemoterapie), subcutanat si prin intermediul saunei cu ozon. Singura modalitate prin care nu poate fi administrat este prin inhalare.
Terapia cu ozon nu este noua. Descoperita in 1840, ea a fost utilizata initial pentru dezinfectarea salilor de operatii si, mai tarziu, in Primul Razboi Mondial si-a dovedit eficienta in tratarea ranilor, datorita proprietatilor antibacteriene. Devenind popular in Europa incepand cu anii 50’, tratamentul cu ozon a devenit tot mai raspandit si in SUA, unde din ce in ce mai multi terapeuti l-au folosit la pacientii cu boli cronice grave.Ozonul medical se obtine prin trecerea oxigenului printr-o spirala electrica. Astfel O2 devine O3, prin adaugarea unui atom de oxigen. Proprietatile vindecatoare ale ozonului sunt evidente prin eficienta cu care distruge bacteriile, fungii, placa arteriala si celulele canceroase. Ozonul poate reduce durerile musculare si articulare, poate ajuta la rezolvarea unor afectiuni ale ochiului si ale pielii.

Care este explicatia eficientei ozonului?

Foarte multi oameni prezinta deficit de oxigen dar nu sunt constienti ca acest fapt poate conduce la diferite boli cronice. Lipsa de oxigen permite dezvoltarea bacteriilor si virusurilor, stagnarea deplasarii celulelor sanguine, acumularea toxicitatii la nivelul ficatului, scaderea circulatiei sanguine si multe altele.

 

Prin introducerea ozonului in corp, fie direct in zona dureroasa sau a afectiunii, fie in sange, ca tratament general, oxigenul “supaincarcat” isi poate face indeplini functia. El poate imbunatati circulatia sangelui prin topirea placii arteriale, creste puternic imunitatea prin stimularea producerii de celule albe, ajuta la curatarea ficatului si incepe sa vindece imediat multe afectiuni cronice grave.

 

Ozonul terapeutic este administrat in doze precise. Cateva dintre modalitatile de administrare includ:

Auto-hemoterapia majora (MAH), care consta in recoltarea de la pacient a unei cantitati de 250 ml sange intravenos care este injectata cu ozon in punga de recoltare. Sangele ozonat este ulterior reintrodus in corpul pacientului printr-o perfuzie intravenoasa.

Sauna cu ozon “Hocatt” este o modalitate prin care ozonul este administrat ca infuzie de ozon, dioxid de carbon, abur, fotoni si oxigen.

Procedura denumita “Prolozone” foloseste un proliferant care este injectat direct in locul durerii articulare sau muscular iar zona este, apoi, infiltrata cu ozon.

Procedura intitulata “Rozone” reprezinta un tratament rectal prin care ozonul este administrat in intestine prin intermediul unui cateter intestinal introdus in rect.

Ozonul se administreaza topic prin umplerea cu acest gaz a unei incinte ermetizate de plastic in care pacientul isi trateaza bratul, mana, laba piciorului sau intregul picior.

Prin procedura denumita “ Bozone”, ozonul este administrat in vezica urinara prin intermediul unui cateter.

Afectiuni care raspund terapiei cu ozon

 

Terapia cu ozon este benefica aproape in cazul oricarei afectiuni, fie cronica, cu manifestari minore, fie in cazul degenerarii maculare sau a leziunilor, lista este aproape nesfarsita.Toate infectiile bacteriene, virale si fungice pot fi eliminate si vindecate cu ajutorul terapiei cu ozon.

Datorita multiplelor sale proprietati terapeutice, ozonul poate fi folosit pentru tratarea urmatoarelor:

Afectiuni cronice precum- cancerul, boala Alzheimer, bolile autoimune, sindromul oboselii cronice, ateroscleroza, sindromul intestinului irtabil , scleroza multipla, fibromialgia, lupusul, diabetul, intoxicarea cu metale grele;

Boli infectioase precum: candida, boala Epstein-Barr, hepatita B si C, herpesul 1 si 2, HIV/AIDS, boala Lyme, pojarul si pneumonia;

Probleme ale ochilor, precum conjunctivita, retinopatia diabetic, ochiul uscat, glaucomul, degenerarea maculara;

Probleme ale pielii, precum acneea eczemele, ulcere, rani, infectii ale pielii;

Probleme articulare, precum trumatisme ale coloanei vertical ca urmare a miscarii denumite”lovitura de bici”, discuri intervertebrale herniate sau supuse proceselor degenerative, dureri de spate pe zona inferioara, leziuni ale genunchiului, cazuri grave de osteoartrita a soldului sau genunchiului;

Probleme generale de sanatate, precum infectii ale tractului respirator superior, cistita, zona zoster si gripa.

 

Terapia cu ozon pentru boli cronice a devenit o optiune la care apeleaza tot mai multi oameni. Exista o adevarata avalansa de publicatii si materiale video despre ozon, testimoniale entuziaste ale pacientilor. Din aceste motive, subiectul “ozon” a devenit unul “fierbinte”.

Este important sa gasiti un doctor bine instruit si experimentat in utilizarea medicala a ozonului care sa va poata evalua corespunzator starea de sanatate, sa va explice amanuntit si sa stabileasca ce este potrivit pentru dumneavoastra. Datorita valentelor sale terapeutice, ozonul poate trata o mare diversitate de afectiuni. Un asemenea tratament poate fi punctual de plecare pentru vindecarea unei afectiuni sau ultima piesa dintr-un mozaic al vindecarii.

Terapia cu ozon (indiferent de modul de administrare) este rareori un protocol folosit singur. Aproape intotdeauna el este folosit alaturi de alte terapii naturale, precum nutritia si detoxifierea.

 Pentru programari:

+4 0748 01 11 11

 Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin