+4 0748 01 11 11

Terapia craniosacrala m-a facut sa-mi simt toate celulele corpului.

  /  Medicina Integrativa   /  Terapia craniosacrala m-a facut sa-mi simt toate celulele corpului.

ILEANA VOICU GHINEA

http://ilivoicughinea.com/terapia-craniosacrala-m-a-facut-sa-mi-simt-toate-celulele-corpului/

„Zilele trecute m-am rasfatat, din nou, la Clinica Eliade, unde am facut cunostinta cu terapia craniosacrala. Doamneeee… eu jur si cand jur, jur, timp de 45 de minute am simtit, intr-adevar, ca sufletul si trupul sunt doua entitati diferite. de asemenea, am simtit cum fiecare celula a corpului meu se bucură de energia pe care o primeam de la terapeut, am simtit ca-mi arde capul, la propriu, am simtit ca mi se misca corpul fara voia mea, iar, la final, m-am simtit cu multeee kilograme mai usoara. Sigur…. si putin ametita, insa mi s-a spus ca este normal.

Recunosc… nu mai incercasem aceasta terapia pana in acest moment, ba mai mult, nu stiu de ce, dar de data asta teama de necunoscut a fost mai mare ca niciodata.

Am intrat… ”Va rog sa va asezati pe pat, cu fata in sus!”… ”Relaxati-va!”…. ”Va rog sa va ridicati putin capul!”… ”E ok. Acum respirati adanc si relaxati-va!”.  Asa a inceput terapia care este, de fapt, o perioada de 45 de minute in care terapeutul “prin plasarea mainilor in anumit puncte evalueaza si imbunatateste functia sistemului craniosacral. Este o terapie care imbunatateste abilitatile proprii de vindecare ale organismului. In esenta, TCS implica manipulari blande ale terapeutului care testează blocajele si “asculta” calitatea ritmului craniosacral, pe care organismul il regleaza si mentine pentru a ne alimenta si hrani delicatele tesuturi nervoase”, explica specialistul Clinicii Eliade.

La modul fix practic, va spun asa:

1. Mi-a fiert capul, insa intr-un mod extrem de relaxant.

2. Desi terapeutul imi tinea capul in palme, am simtit cum mi se “deschide” fiecare celula din corp si cere aer proaspat.

3. Am simtit ca mi se misca tot corpul, la final am aflat ca, de fapt, nu s-a miscat nicio secunda.

4. Am simtit cum respiratia adevarata, benefica, nu are nicio legatura cu cea superficiala pe care o “prestez” zi de zi.

5. Am simtit ca ma scurg, ca trec intr-o dimensiune in care inaltimea si kilogramele nu exista.

6. La final, am simtit ca sunt atat de ametita incat o sa cad, insa nu vorbim despre o stare de ameteala care face rau fizic, vorbim despre o stare de ameteala, “relaxare” – cred ca e cuvantul potrivit – profunda.

Acum stiu ca terapia craniosacrala este recomandata tuturor celor care au probleme digestive, neurologice, de comportament, urinare, hormonale, dificultati de invatare, probleme ale articulatiei temporo-mandibulare. Atentie!!!! Terapia craniosacrala este recomandata si sugarilor.

Bunnnn…. acestea fiind spuse, planul meu este sa mai incerc. Terapeutul Florian Raducu, de la Clinica Eliade, mi-a spus ca pot sa repet la 3 – 4 saptamani.
Deci… peste o luna ma gasiti pe Dorobanti, pe Strada Mircea Eliade, la nr. 36.”

https://youtu.be/nHLm9knl0vE

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin