+4 0748 01 11 11

Terapia craniosacrala in sprijinul perioadelor de vindecare

  /  Medicina Integrativa   /  Terapia craniosacrala in sprijinul perioadelor de vindecare
2015-06-08
De ce perioade de vindecare? Se intampla sa avem perioade in care problemele de sanatate se tin lant si pare ca nu se mai termina. Iar daca nu este vorba de sanatate, pot aparea din senin diverse situatii conflictuale, concedieri, probleme in relatii si nemultumiri personale, nimic nu se mai leaga si ceea ce stiam ca fiind sigur devine nesigur.
La prima vedere pare a fi un mare ghinion, ne gandim „de ce mi se intampla tocmai mie?”. Insa, schimband perspectiva, lucrurile stau cu totul altfel. Este vorba de o etapa a vietii in care avem nevoie (la un nivel profund) de constientizare a problemelor reale, de o schimbare a perspectivei, intr-un cuvant de o evolutie personala.Prin CONSTIENTIZARE apare si VINDECAREA (atentie, vindecarea nu este acelasi lucru cu insanatosirea, insanatosirea rezolva pe moment simptomele, iar vindecarea lucreaza direct la cauza, la nivel profund).
De multe ori se intampla ca nemultumirile, neimplinirile personsale, stresul, nefericirea sa se manifeste in plan fizic (proces ce se cheama somatizare), generand probleme medicale de diverse tipuri: migrene, dereglari hormonale, depresii, dureri de spate, de membre, insomnii, de articulatii, cancer, hernii, ameteli, diverse procese imflamatorii, obezitate, accidente vasculare etc.”Si din punct de vedere astrologic , se cunoaste faptul ca exista in viata fiecaruia momente in care lucrurile se pot dezechilibra dar si momente in care viata tinde spre echilibru. Acestea din urma sunt momentele de vindecare. Astrologia este stiinta care analizeaza curgerea timpului. Perceptia timpului este una foarte subiectiva. Fiecare dintre noi simtim ca uneori timpul zboara, iar alteori parca nu mai trece. Aceasta perceptie subiectiva apare si in procesul de vindecare. Atunci cand simtim ca procesul merge lent este pentru ca noi suntem inca blocati intr-un moment in trecut si nu vrem sa mergem cu adevarat inainte. De multe ori procesul de vindecare este incetinit de atitudinea persoanei fata de intregul proces”. (www.ascella.ro)

In sprijinul acestei perioade vine TERAPIA CRANIOSACRALA. Ceea ce face terapia craniosacrala este de a elibera tensiunea din tesuturi, blocajele din articulatii sau de alta natura, de a facilita o relaxare psihica. Si, cu ajutorul catorva intrebari (pt a constientiza sursa problemei), terapia craniosacrala ajuta corpul sa se vindece, mai corect spus sa se autovindece.

Terapia craniosacrala este una dintre cele mai bune terapii/metode care ne ajuta sa depasim cu bine aceste perioade de vindecare.

Autor articol:
Terapeut Terapie Craniosacrala OCTAVIA ROMAN

Acum in Clinica Eliade!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin