+4 0748 01 11 11

TEHNOLOGIA SCENAR IN DERMATO – COSMETICA

  /  Medicina Integrativa   /  TEHNOLOGIA SCENAR IN DERMATO – COSMETICA
2015-12-03
De la metodele stravechi de aducere, mentinere, si refacere a frumusetii constand, printre altele, in imbaiere in lapte sau in apa de trandafiri, aplicarea de prafuri minerale, extracte din plante, alifii, argila sau ventuze iata ca acum, in cel de-al treilea mileniu,dispunem de solutii cum stramosii nostri nici nu au visat.
Principala solutie este insasi abordarea intr-o maniera holistica a frumusetii ca expresie a desavarsirii. Pe aceasta abordare se grefeaza tehnologiile electromagnetice, fotonice, ozonice, cuantice si altele.

Daca tinem cont de intelegerile anticilor, confirmate de cele stiintifice moderne, si vedem corpul fizic ca pe o veriga a unui lant mai lung care include corpul energetic, cel mental, cel emotional si cel spiritual, putem afirma ca frumusetea este un dat firesc ce se oglindeste in fiecare dintre acestea. Pentru a ajunge la frumusete, este nevoie,totusi, de cateva ingrediente esentiale precum sanatatea, puritatea, ardoarea interioara, armonia.
Tehnologia de neuro-modulare dinamica Scenar propune o abordare pluridisciplinara a frumusetii. Astfel, procedurile axate pe domeniul dermato-cosmetic, cuprind echilibrarea energetica generala, echilibrare a corpului mental si a celui emotional, drenaj, tratamente locale cu efect analgezic, antiedematos si antiinflamator, procedee de stimulare a circulatiei sanguine, de crestere a tonusului muscular, de lifting si de refacere a sensibilitatii cutanate.

Cum ar putea o tehnologie electromagnetica in biofeedback, ce foloseste semnale neuro-similare, sa aduca mai multa frumusete chipului si corpului?
Raspunsul este simplu.
Mai intai,aceste semnale refac potentialul de membrana, adica intaresc puterea celulei de a efectua schimburi de substanta, de a absorbi mai bine nutrienti si a elimina mai eficient rezultatele arderilor. Cu alte cuvinte, celula se va simti mai vesela, mai bine hranita si cu un „tranzit” mai bun. Ea va da mai multa energie si va radia de fericire. Celulele epiteliale se vor strange in tesuturi si mai ferme.

Apoi,la nivel general, prin stimularea secretiei de neuropeptide specifice, dintre care si cele din familia endorfinelor, intregul organism va trai o stare generala de bine si , ca intreg, va face un nou pas catre fericire. Acest efect se va rasfrange cu siguranta si asupra chipului. Ridurile de expresie se vor diminua, muschii fetei se vor detensiona, pielea se va intinde mai moale si mai catifelata, stralucirea ochilor va reveni si intreaga mina se va recompune dupa un nou tipar de stare de bine launtrica.
Dupa cum releva dezvoltatorii acestei tehnologii, semnalele electrice folosite deconecteaza vegetativul simpatic si il lasa pe cel parasimpatic sa ia conducerea, Aceasta inseamna ca organismul se va relaxa. Inima va bate mai rar, sistemul circulator se va echilibra, sangele va iriga mai bine intregul organism, mainile si picioarele se vor incalzi, se va instala o stare de relaxare durabila, calitatea somnului se va imbunatati (adio, insomnii!) iar procesele de regenerare se vor amplifica, deopotriva. Organele interne vor functiona mai eficient, se va reduce nivelul stressului si intregul sistem endocrin va pasi catre armonie.

La baza multor probleme dermatologice se afla perturbari hormonale. De aceea, prin efectul de echilibrare energetica a sistemului hormonal putem avea surpriza rezolvarii unor afectiuni dermatologice. De exemplu, acneea, caracterizata prin exces de sebum, acumulare de celule la radacina firului de par sau inflamatie a pielii, poate avea drept principala cauza un dezechilibru hormonal. Un exces de hormoni androgeni, atat la femei ca si la barbati poate determina o asemenea situatie. Dereglarea ciclului menstrual si ingrosarea vocii la femei pot fi indicii ale acestui dezechilibru. Daca la acest tablou se adauga si prezenta unor bacterii si lipsa unei igiene si conduite optime la adresa propriului chip rezultatul poate fi foarte neplacut si greu indreptat. Cu ajutorul tehnologiei de neuro-modulare dinamica Scenar nivelul inflamatiei poate fi diminuat iar raspunsul imunitar poate fi augmentat prin refacerea homeostaziei generale a organismului.

Frumusetea inseamna si vitalitate, exprimata, de pilda, prin tonus. Prin procedurile de mio-stimulare realizate cu ajutorul tehnologiei Scenar se obtine tonifiere musculara, reducerea stratului de grasime, lifting, reducerea celulitei. La nivelul zonei influentate energetic apare si o intensificare a circulatiei sanguine cu efecte benefice prin aportul suplimentar de oxigen si nutrienti.
Exista, totodata, proceduri , foarte eficiente de stimulare a circulatiei limfatice si de drenaj limfatic.

Revenind la abordarea holistica mentionata in debutul articolului, sa nu uitam puritatea, ardoarea interioara si armonia.
Puritatea, exprimata prin gand, fapta si cuvant aduce lumina pe chip. Ardoarea, traita intens ca stare de cautare a idealului superior, aduce stralucire si maretie. Armonia, ca expresie a justei masuri in relatia cu sine, cu ceilalti si cu Universul, aduce pe chip o frumusete inalta cu parfum de eternitate.

Programeaza-te acum la Terapia SCENAR!

sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

 

Pentru programari :

  +4 0374 48 88 88

  +4 0748 01 11 11

     Clinica Eliade

 „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin