+4 0748 01 11 11

Tratament vertij

  /  Medicina Integrativa   /  Tratament vertij
2017-12-27
Descoperiti actiunea benefica a osteopatiei in tratamentul artritei.Vertijul  si  Osteopatia
Vertijul (senzatia de ameteala) este o afectiune complexa care apare datorita unei multitudini de factori. Arareori este doar un simplu simptom!In general, afectiunea poate fi descrisa conform unor cauze generale.  Aveti probleme cu tensiunea sanguina sau cu medicamentele pentru tensiunea sanguina, cu alte medicamente , cu infectii ale urechii interne, cu un virus, cu probleme care deriva din postura defectuoasa a gatului si presiunea pe anumiti nervi si din probleme benigne ale aparatului vestibular (care controleaza echilibrul).

Ca osteopati, avem calitatea de a putea sa discutam cu dumneavoastra in legatura cu cele mai multe dintre  aceste subiecte si, in general, putem sa ajutam la identificarea factorului cauza.
In general, vertijul are o cauza care este tratabila, adesea chiar usor. De departe, consideram ca cele mai comune cauze ale afectiunii  rezida in probleme benigne la nivelul gatului sau ale aparatului vestibular iar, printr-o serie de tratamente foarte blande care sa reduca presiunea si iritarea la nivelul gatului, in asociere cu cele mai obisnuite exercitii de recuperare pentru aparatul vestibular simptomele vi se vor reduce semnificativ. Este uimitor cat de repede si de bine se poate recupera pacientul cu vertij grav pe baza unui tratament bland si bine tintit.

Va incurajam cu insufletire  sa incercati tratamentul osteopat pentru ameliorarea si tratarea vertijului pentru ca avem deplina incredere  in eficienta acestui tip de tratament. Tratamentele medicale alternative, cum ar fi administrarea de Stematil, nu vizeaza cauza vertijului  ci pot doar diminua simptomele. In plus, multitudinea de teste din spital genereaza un mare discomfort  si este de preferat sa le evitati.

 

   Pentru programari :

    +4 0374 48 88 88

    +4 0748 01 11 11

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin