+4 0748 01 11 11

STRANUTURI, LACRIMARE, ECZEMA, IRITABILITATE? DECI ALERGII !!

  /  Medicina Integrativa   /  STRANUTURI, LACRIMARE, ECZEMA, IRITABILITATE? DECI ALERGII !!
2015-05-13
Alergiile exprima incapacitatea organismului de acceptare armonioasa a unui factor exterior (exprimata pe zona olfactiva, cutanata, digestiva, vizuala, direct emotionala sau pe alte zone) si se manifesta prin simptome ca: eczema, febra de fan, balonare, iritabilitate, mancarimi si pana la anafilaxie.Esti satul de medicatie antistaminica fara nici un efect pentru problemele tale, sau chiar cu reactii adverse? Terapia SCENAR este raspunsul.
Acceptand ideea ca sistemul nervos, incluzand creierul, prezinta o plasticitate gigantica ( fiecare neuron are 5000 de posibile conexiuni si stari iar noi avem miliarde de neuroni), iar semnalele SCENAR produc un asa zis „reboot” in intregul sistem antrenand o crestere semnificativa a nivelului de vibratie, putem conchide ca si la nivelul reactiilor alergice poate sa apara o modificare importanta. Cu ajutorul SCENAR, tiparele neurologice pot fi corectate ca sa poata accepta un factor, anterior, alergen.
Alergia la polen, la fan, la diferite substante, la intepaturile de insecte, intolerantele alimentare pot fi diminuate si chiar vindecate cu ajutorul terapiei SCENAR ( manualele de instruire si experienta practica a sute de terapeuti confirma aceasta afirmatie.

Vezi:
http://www.scenar-revenko.ru/en/scenar/what_is_scenar.htm,
si
http://www.hayfeversolutions.com/allergy-and-pain-relief-wi… )

Rescrierea tiparelor biologice, demers pe care tehnologia SCENAR o amorseaza, implica eficientizarea tuturor proceselor organismului de la nivel celular, tisular, organic, sistemic si general. Mai mult chiar, operarea la nivel energetic ( electric) determina rescrierea tiparelor de la nivelul corpurilor subtile, superioare corpului fizic, respectiv mental, emotional si chiar spiritual.
Prin reinstalarea principiului ordinii, altfel spus, reducerea entropiilor la nivel general, creste semnificativ frecventa de vibratie a fiintei, una dintre consecinte fiind cresterea capacitatii organismului de a ingloba o parte mai mare din realitatea inconjuratoare.
Mentinerea de catre subiectul terapiei a starii launtrice si a intelegerilor dobandite pe parcursul sedintelor, descoperirea si mentinerea unui nou stil de viata si a unei noi filozofii de viata, constituie elemente cheie ale procesului de vindecare. „Trezirea” initiala antrenata de SCENAR este consolidata prin participarea perseverenta a pacientului.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin