+4 0748 01 11 11

STOP ALERGIILOR DE PRIMAVARA, ASYRA PRO

  /  Medicina Integrativa   /  STOP ALERGIILOR DE PRIMAVARA, ASYRA PRO
2015-03-05
Vine primavara, zambiti! Da, da, si cei cu alergii – aflati ca avem solutii eficiente, individualizate si blande pentru ca sa puteti, in sfarsit, sa va bucurati de primavara!
Vine primavara! Atat de dorita si asteptata de cei mai multi, venirea primaverii starneste trairi contradictorii printre cei care sufera de alergii, caci, odata cu mugurii verzi apar si florile, cu polenul care pentru unii dintre noi, a devenit o sursa anuala de suferinta. Si reincepe, iarasi, razboiul cu toate neplacerile: stranut, mancarimi ale nasului, ochilor, nasul care parca a devenit robinet … si, intrucat medicina alopata nu are o solutie care sa vindece, combate simptomele printr-un arsenal redutabil : antihistaminice, cortizon, stabilizatori ai mastocitelor, picaturi pentru ochi, sprayuri nazale decongestionante sau hidratante …

Este asta tot ce se poate face pentru a „trece” prin primavara si vara?
Cand majoritatea se bucura si alearga afara, in parc, la soare, tu sa stai cu frica, inchis in casa? Nu, solutii exista, si chiar la indemana noastra. Si chiar pe alese, as spune. Preferati traditia? Acupunctura este o solutie la indemana. Va este frica de ace? Atunci homeopatia este o alegere potrivita. Sunteti o persoana deschisa, care preferati sa imbinati traditia cu cele mai inovatoare tehnologii? Aici, la Clinica Eliade, folosim un sistem de evaluare/screening electrodermal, de ultima generatie – ASYRA PRO – care permite evaluarea aprofundata privind sensibilitatea la mii de substante alergene plus Intolerantele Alimentare!
Si nu doar atat. Avem un protocol special conceput pentru tratarea alergiilor care permite evidentierea si apoi desensibilizarea treptata, a alergenilor depistati. Totul stand confortabil in scaun, cu 2 sonde-electrozi- in maini. Ce poate fi mai bine ca asta?

De asemenea sistemul nostru Asyra PRO va ofera marele avantaj de a putea testa medicatia pe care o luati curent si cat va este de benefica, neutral sau chiar daunatoare. Va recomandam sa o aduceti cu dumneavoastra la prima consultatie.
Si… Surpriza! S-ar putea sa ramaneti surprinsi sa descoperiti – Alergia la Emotii!!
Doar dati-va voie, ca in aceasta primavara, sa va tratati cauzal, bland, noninvaziv si personalizat!
Dr. Atena Ioana Antonescu

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin