2017-01-09
Studiul intitulat “Documentare stiintifica a eficientei terapiei prin impulsuri electrice in tratamentul infertilitatii pacientelor cu endometrioza genitala externa”, efectuat de un grup de medici de la Facultatea de medicina Nizhni Novgorod, Rusia, si publicat in editia a 3-a a “Reflexology Journal”, 2005, dovedeste, inca o data, potentialul terapeutic de exceptie al tehnologiei SCENAR.
- Terapia SCENAR, comparativ cu terapia hormonala, a ajutat la cresterea de 2,3 ori a fertilitatii in cazul femeilor cu endometrioza, indiferent de stadiul acestei afectiuni. Dupa prima serie de sedinte, graviditatea s-a instalat la 45% dintre paciente, iar dupa a doua serie, la 23% dintre ele.
- Pacientele tratate cu SCENAR nu au mai avut recurente ale afectiunii pe o perioada de 1,5 pana la 3 ani, spre deosebire de aplicarea terapiei hormonale, in urma careia au existat recurente in perioada de la 6 -18 luni.
- Terapia SCENAR a avut ca efect cresterea numarului de celule T mature, T ajutatoare si T citotoxice cu circa 10% si reducerea cytokinelor pro-inflamatorii cu peste 22%.
- Dupa terapia SCENAR s-a evidentiat o crestere a IgA cu 18% si o descrestere a IgM si IgG cu 50% si respectiv 27%.
- Fata de terapia hormonala, SCENAR a determinat o reducere a anticorpilor embriotoxici cu 20%.
Concluzia studiului este ca terapia SCENAR se dovedeste mai eficienta si, atunci cand este combinata si cu alte terapii, duce la optimizarea functionarii componentelor celulare si umorale ale sistemului imunitar, scade rata recurentei afectiunii si dertermina cresterea fertilitatii.
Pentru programari SCENAR:
+4 0374 48 88 88
+4 0748 01 11 11
„ALEGE CONSTIENT!”