+4 0748 01 11 11

SAUNA CU OZON – O Experienta Terapeutica Unica

  /  Medicina Integrativa   /  SAUNA CU OZON – O Experienta Terapeutica Unica
2016-08-31
Sesiunea de sauna cu ozon oferita in Clinica Eliade este relaxanta, sigura si iti permite sa experimentezi efectul transdermal al ozonului combinat intr-o sinergie perfecta cu cel aburului, cromoterapiei, aromoterapiei si al inhalatiei cu oxigen.

Pe parcursul intregii sesiuni esti asistat/a si indrumat/a de medicul specializat in Ozonoterapie.Ozonul si oxigenul care te inconjoara in timpul terapiei, patrund in corp prin piele, prin porii deschisi de abur, apoi in capilarele sanguine, limfa si tesutul gras. In timpul saunei cand respiri, cand transpiri profund, toxinele accumulate in organismul tau pot fi eliminate in siguranta, iar combinatia dintre ozon si abur creeaza combinatia perfecta pentru obtinerea unei curatari profunde. Caldura deschide glandele sudoripare permitand toxinelor sa iasa si ozonului sa patrunda in corp.

Aceasta metoda de detoxifiere are beneficii multiple asupra sanatatii tale:

 • Imbunatatirea nivelului de oxigen la nivel celular;
 • Cresterea numarului de globule albe si a productiei de interleukine- mici proteine cu rol regulator si stimulator al sistemului imunitar;
 • Imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei;
 • Reglarea PH-ului sanguin;
 • Tratarea bolilor de piele, celulitei;
 • Reducerea inflamatiilor si durerilor, relaxarea muschilor si eliminarea acidului lactic in exces;
 • Distrugerea virusilor, bacteriilor, mucegaiurilor, fungiilor, candidei.

Pentru a te bucura de rezultatele acestei terapii, iti propunem si doua formule de abonament in care sunt incluse 5/10 sedinte de Sauna cu ozon.

 

Detalii la : 0748. 01. 11. 11 / 0374.48.88.88.
www.clinicaeliade.ro

ALEGE CONSTIENT!

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin