+4 0748 01 11 11

Sanatate, frumusete si wellness prin Ozonoterapie la Clinica Eliade!

  /  Medicina Integrativa   /  Sanatate, frumusete si wellness prin Ozonoterapie la Clinica Eliade!
2015-02-24
Ozonoterapia este o terapie extrem de valoroasa folosita in lume de peste un secol pe un numar imens de patologii, cu o rata deosebita de succes si siguranta .
Ozonoterapia porneste de la principiul ca la baza oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, iar tratamentul bazat pe un amestec pur de oxigen si ozon, repara din interior.
Tratamentul pe baza de ozon are actiune miorelaxanta,antialgica, anti-aging, antibacteriana, antifungica, antivirala, detoxifianta, antiinflamatoare si imunomodulatoare, imbunatateste nivelul de oxigen din in organism si optimizeaza functiile organelor si sistemelor de organe.

Astfel, trateaza afectiuni reumatismale, afectiuni ale tesutului de colagen, afectiuni neurologice, dermatologice, cardiovasculare, ortopedice si traumatologice, afectiuni vasculare, afectiuni circulatorii si limfatice,etc

In Clinica Eliade, specialisti in ozonoterapie va asteapta sa va indrume si sa va ofere solutii de tratament variate bazate pe cele mai noi descoperiri in domeniu.
Fie ca sunteti cunoscatori ai beneficiilor ozonoterapiei sau sceptici, fiti deschisi sa experimentanti o terapie revolutionara cu efecte remarcabile care actioneaza asupra biochimiei organismului, asupra cauzei declansatoare si care reface homeostazia intregului organism.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin