+4 0748 01 11 11

Sa ne acomodam usor cu activitatile zilnice la revenirea din concediu si vacanta folosind remediile florale Bach

  /  Medicina Integrativa   /  Sa ne acomodam usor cu activitatile zilnice la revenirea din concediu si vacanta folosind remediile florale Bach
2018-09-05
Perioada post concediu si post vacanta este de cele mai multe ori neplacuta si greu de gestionat, necesitand o aplecare catre  asigurarea confortului psihoemotional.
Revenirea la rutina activitatilor zilnice, casnice si profesionale, necesitatea reluarii programului de  efectuare a temelor de vacanta de catre elevi, pregatirea pentru scoala, implica o atentie sporita si recomandarea  ca aceasta trecere sa fie facuta treptat.

Starile de letargie, nerabdarea la serviciu, teama ca lucrarile nu pot fi predate la timp, irascibilitatea, oboseala exprimata prin somnolenta si lipsa concentrarii, pierderea usoara a memoriei,amanarea efectuarii lucrurilor, lipsa poftei de mancare, tristetea, pot fi cateva din cele mai generale manifestari.

Elevii si studentii pot resimti o usoara nostalgie, dor fata de parinti si prieteni in cazul in care acestia sunt nevoiti sa paraseasca familia, localitatea sau chiar tara pentru activitatile scolare.

Copiii mici vor fi nevoiti sa ramana cu bonele sau bunicii sau sunt pregatiti de catre cei din familie  pentru prima zi de gradinita sau de scoala, zi si saptamani urmatoare care in cele mai multe cazuri implica un impact emotional substantial.

Trecerea la un alt ritm si program, despartirea de cei dragi, noile situatii, locuri si oameni necesita o capacitate de integrare si adaptare, de flexibilitate si deschidere pe care suntem nevoiti a le pregati din timp.

Pentru toate aceste situatii si multe altele, Terapia florala Bach beneficiaza de un sistem complex de remedii naturale, complet netoxice si compatibile cu alte tratamente si forme de vindecare, administrabile tuturor categoriilor de varsta, inclusiv bebelusilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza, bazate pe energia florilor.

Remediile  necesare sunt identificate in urma sedintei de terapie odata cu  starile, trairile, atitudinile mentale si comportamentale prezente la momentul respectiv  iar administrate simplu, sub forma de picaturi de cateva ori pe zi, produc efectul de adaptare si acomodare astfel incat corpul  psihoemeotional sa nu fie afectat.

Sedintele de terapie se desfasoara prin interactiunea bazata pe discutia dintre client si terapeut, acesta din urma avand rol de facilitator, de educator, de ghidare in identificarea si constientizarea acelor emotii toxice, daunatoare.

Se evita astfel scaderea imunitatii organismului, vulnerabilizarea acestuia, oboseala datorata insomniilor, traumele sufletesti, depresia, furia, instalarea neincrederii si scaderea stimei de sine, ingrijorarea fata de sanatatea si bunastarea celor  care pleaca sau fata de cei care raman .

Remedii precum Walnut, Honeysuckle, Red Chestnut, RR, Hornbeam, White Chestnut, Mustard, Impatiens, in combinatie de 1 maxim 7, redau linistea, increderea, concentrarea, calitatea somnului, vigoarea si energia organismului, armonia si echilibrul acestuia, ca stare de perfectiune pentru a putea duce la indeplinire obiectivele noastre.

Terapia florala Bach este  individualizata si actioneaza la nivel profund, eficient dar delicat iar prin unicitatea principiilor ei, „plantele care ne-au fost date prin gratia Creatorului tuturor lucrurilor ne scapa de temeri si griji si ne fac sa ne simtim mai fericiti si mai buni inlauntrul nostru”. Ed.Bach

Pentru programari:

+4 0748 01 11 11

Clinica Eliade

  „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin