+4 0748 01 11 11

REGENERATI-VA TENUL DUPA EXPUNEREA LA SOARE

  /  Medicina Integrativa   /  REGENERATI-VA TENUL DUPA EXPUNEREA LA SOARE
2016-04-05
Problemele pigmentare ale tenului – Sfatul Phyt’s
De-a lungul timpului datorita expunerii repetate la soare, dezechilibrelor hormonale, imbatranirii sau chiar ca reactii la iritatii sau inflamatii, pielea devine stearsa, obosita si apar pete maronii.
Phyt’s extrage ceea ce e mai bun din ingredientele active prezente in linia White Bio-Active pentru a restaura stralucirea pielii. Conceputa in jurul complexului PWE®, fito-activ iluminator cu eficienta dovedita asupra melanogenezei, White Bio-Active uniformizeaza si purifica pielea pentru un ten radiant.
PWE® reduce productia de melanina prin inhibarea enzimelor responsabile pentru sinteza ei. Acerola organica, exfoliaza usor pentru a da mai multa luminozitate tenului.
PWE este un complex de extracte de plante şi uleiuri esenţiale:
 • extract de mure organice.
 • extract de lemn dulce organic
 • ulei esential de coada soricelului organic,
 • uleiuri esentiale organice de patrunjel, morcov, telina, busuioc, lemn Ho şi wintergreen.

PHYT’S va prezinta:

Tratamentul facial WHITE BIO-ACTIVE (100% natural, certificat BIO)
Acest tratament gratie agentului PWE®, cu eficacitate demonstrata, reduce petele pigmentare si reda luminozitate tenului. Totul incepe cu curatarea (lapte de curatare si lotiune tonica). Apoi exfoliantul White Bio-Active stimuleaza tenul. Dupa, prin masarea usoara a concentratului White Bio-Active sunt tratate petele pigmentare. Urmeaza un modelaj specific ce va permite o relaxare completa si netezirea trasaturilor. O masca cu ajutorul concentratului si a cremei iluminatoare White Bio-Active va intensifica tratamentul.

Ingrediente specifice:

 • Acerola – exfoliant, ilumineaza tenul, ajuta la eliminarea toxinelor din piele.
 • PWE® – reduce productia de melanina prin inhibarea enzimelor responsabile cu sinteza acesteia.
 • Vitamina E naturala – antioxidant
 • Extract de Aloe Vera – hidratant
 • Ulei esential de Lemn Hô – calmant, protector
Tip de ten: piele obosita, probleme pigmentare
Scop: Ilumineaza, uniformizeaza, reduce petele pigmentare
Durata: 1h15
Utilizare: Tratament intensiv pe durata a 6 săptămâni (o dată pe săptămână) sau de întreţinere o dată pe lună
Rezultate:
 • Ten luminous
 • Diminuarea semnificativa a petelor pigmentare
Eficienta Phyt’s
Masurarea spectrofotometrica a cantitatii de melanina prezenta în melanocitele umane normale incubate timp de 10 zile, în prezenta produsului testat (PWE®)
 • Pielea devine mai luminoasa in proportie de 81%
 • Dezechilibrele de pigmentare sunt reduse in proportie de 85%
Pentru ingrijirea tenului acasa gama White-Bio Active cuprinde:
Lotiune demachianta cu efect de albire Phyt’s – Primul pas al programului White Bio-Active, aceasta lotiune proaspata si usoara actioneaza ca un 3 in 1. Curata, tonifica si pregateste pielea pentru celelalte tratamente din gama White Bio-Active. Contine extract de Aloe vera cu efecte de regenerarea celulară, hidratare si anti-inflamatorii, precum si agentul PWE® cu efecte de reducere a petelor pigmentare si de iluminare a tenului.
Crema de zi cu efect de albire Phyt’s – Ingrijire de zi iluminatoare – uniformizeaza, protejeaza. Catifelat si delicat, acest tratament de ingrijire actioneaza chiar si pe pielea obosita. Datorita proprietatilor de albire ale PWE®, petele intunecate sunt iluminate. pielea este protejata si isi recapata luminozitatea. Contine ulei virgin de Floarea Soarelui, extract de Acerola, PWE® si vitamina E naturala.
Crema de noapte cu efect de albire Phyt’s – Ingrijire de noapte iluminatoare – uniformizeaza si hraneste. Vitamina C si provitamina A profita de noapte pentru a stimula reinnoirea pielii, în timp ce agentul PWE® opreşte producţia de melanină. Contine ulei virgin de Floarea Soarelui, extract de Acerola, PWE® si vitamina E naturala.
Masca exfolianta cu efect de albire Phyt’s – Acest gomaj elimina fiecare celula moarta care face ca pielea sa para stearsa, obosita. Imperfectiunile pielii sunt reduse, va recomandam sa-l folositi impreuna cu celelalte produse din gama White Bio Active pentru un ten luminos. Contine extract de Aloe Vera, ulei virgin de Floarea Soarelui, extract de Acerola, PWE® si vitamina E naturala.
Masca cu efect de albire Phyt’s – A se folosi o data sau de doua ori pe saptamana pentru a optimiza eficienta tratamentelor din gama White Bio-Active. Aceasta masca uniformizeaza tenul si reduce petele pigmentare. Pielea este purificata si curata. Contine ulei virgin de Alune, extract de Acerola, PWE® si vitamina E naturala.

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin