+4 0748 01 11 11

REDUCEREA INFLAMATIILOR CU AJUTORUL NEURO-MODULARII DINAMICII (SCENAR)

  /  Medicina Integrativa   /  REDUCEREA INFLAMATIILOR CU AJUTORUL NEURO-MODULARII DINAMICII (SCENAR)
2016-06-28
Oare cine nu s-a confruntat cu fenomene inflamatorii, datorate unor cauze foarte diverse, uneori nestiute? Fie ca este vorba despre o banala intepatura de albina (care uneori poate declansa reactii foarte grave la persoanele alergice), despre afte bucale dureroase aparute in urma ingestiei unor alimente reactive, arsurile solare cu de intreaga gama de senzatii inflamatorii asociate, simptomele cutanate de o mare diversitate, inflamatiile acute sau cronice la nivelul diferitelor sisteme si organe sau despre stari emotionale “inflamate” , putem afirma cu convingere ca dispunem, in clipa de fata, de o tehnologie de varf care contribuie la reducerea fenomenelor descrise anterior, cu titlu generic, cat si a cauzelor care determina aparitia sau recurenta unor procese inflamatorii.
Remediul este dispozitivul de neuro-modulare dinamica – SCENAR care determina echilibrarea proceselor adaptative.

Tehnologia foloseste un aparat cu impulsuri electrice modulate, de marimea unui telefon mobil, care citeste si corecteaza valorile electrice ale pielii printr-un sistem de biofeedback. Prin intermediul sistemului nervos, procesele de corectie incep imediat iar elementele sistemului adaptativ gasesc solutii eficiente pentru rezolvarea unor impasuri energetice mai noi sau maI vechi, exprimate prin simptome inflamatorii. Echilibrarea incepe de la nivel energetic cu efect, adestea imediat, in planul corpului fizic.

Cele mai spectaculoase rezultate vin din domeniul traumatologiei. Inflamatiile rezultate in urma unor traumatisme, cum ar fi, de exemplu in accidentarile sportive, se diminueaza semnificativ inca de la prima sedinta. Indiferent de tipul de tesut afectat (cutanat, osos, muscular etc) efectele antiinflamatorii,antalgice si antiedematoase apar grabnic. Cauza acestei eficiente rezida in capacitatea algoritmului impulsurilor electro-magnetice de a determina o reactie adaptativa incepand de la nivelul membranei celulare.

Chiar inflamatiile asociate racelilor sezoniere sunt reduse in urma sedintelor de terapie. Astfel, se reinstalaleaza in organism o stare generala de bine, secretiile nazale se reduc, caile respiratorii superioare se deblocheaza, inflamatia la nivelul ochilor scade. Totodata, s-a constatat ca pana si febra poate sa scada.

Avantajele de necontestat ale acestei abordari terapeutice constau in:

• efectul imediat;
• caracterul neinvaziv;
• apelul la propria farmacie launtrica a organismului;
• lipsa efectelor secundare;
• faptul ca nu interfereaza cu medicatia curenta;
• este aplicabila oricarei varste ;
• este aplicabila oricarui moment al manifestarii inflamatiei;
• are un caracter holistic.

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin