+4 0748 01 11 11

RADIOFRECVENTA MULTIPOLARA PENTRU CORP

  /  Medicina Integrativa   /  RADIOFRECVENTA MULTIPOLARA PENTRU CORP
2015-11-20
RADIOFRECVENTA MULTIPOLARA PENTRU CORP – Efect imediat de fermitate si regenerare a pielii
Radiofrecventa este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes in lupta impotriva celulitei, vergeturilor si a lipsei tonusului cutanat. Terapia cu Radiofrecventa este sigura, non invaziva si non agresiva pentru corp, ajuta la regenerarea colagenului si redesenarea siluetei, cu actiune tonifianta si de estompare a celulitei.

Clinica Eliade detine aparatul de Radiofrecventa CLIZIA by Exar ce are integrat modulul de Radiofrecventa multipolara cu 6 poli de tratamente, numita si Radiofrecventa hexapolara. Pana acum, s-au utilizat tehnologiile bazate pe RF monopolara, bipolara si tripolara. Avantajul major al celor 6 poli consta intr-o suprafata mai mare de tratament ceea ce inseamna ca se produc rezultatele dorite intr-o perioada mai scurta de timp.

Radiofrecventa are la baza aplicarea undelor electromagnetice ce actioneaza asupra tesutului adipos din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma. Aceste unde produc incalzirea straturilor de grasime, actionand asupra depozitelor de grasimi din interior, care sunt de altfel cel mai greu de eliminat.
Radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen, stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii. Epiderma capata un aspect sanatos, tonifiat, perfect intins si intinerit.
Sub actiunea undelor de radiofrecventa, temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 de grade.

Actiunea radiofrecventei continua si dupa incheierea sedintei, clienta resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate, efectul de tonifiere continuand.
La nivel corporal, tratamentul cu RF are urmatoarele rezultate:

– Reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor;

– Reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal;

– Stimularea productiei de colagen pentru o piele ferma si neteda;

– Imbunatatirea vizibila a aspectului pielii chiar de la primele sedinte.

Radiofrecventa este recomandata atat pentru tratarea oricarui tip de celulita de pe abdomen, coapse, fese si solduri cat si pentru persoanele cu pielea flasca si relaxare musculara de pe orice zona a corpului.
Terapia cu radiofrecventa este de scurta durata, o sedinta dureaza intre 10 si 40 de minute, in functie de zona tratata. Se recomanda doua sedinte pe saptamana incluse in pachete de 10 sedinte dupa care este ideal sa se continue tratamentul cu o sedinta pe luna pentru intretinere.

Pentru rezultate sigure si rapide, specialistul Clinicii Eliade va recomanda combinarea radiofrecventei cu vacuumul. Astfel prin vacuumare, se poate localiza mai usor un anumit volum cutanat, care in consecinta va fi tratat mai eficient prin radiofrecventa.

Combinatia acestor doua proceduri asigura rezultate vizibile chiar dupa primele doua sedinte.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

 

Clinica Eliade

”ALEGE CONSTIENT !”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin