+4 0748 01 11 11

PENTRU CA MERITATI SA VA TRATATI CU BLANDETE!

  /  Medicina Integrativa   /  PENTRU CA MERITATI SA VA TRATATI CU BLANDETE!
2015-10-26
Toamna ne-a invaluit in splendoarrea ei multicolora si ne-a daruit nopti mai lungi.
Odata cu aceste daruri ne-a adus la pachet zile mai scurte, temperaturi scazute, umezeala , raceli , nostalgii, dar mai ales inceputul activitatii scolare cu toata pleiada ei de stari specifice, atat pentru parinti cat si pentru copii.
De la mic la mare toate aceste transformari ne supun organismele si emotiile la multiple schimbari si in consecinta ne conduc la nevoia de adaptare si solutionare pentru aceste situatii.
Clinica Eliade va propune cele mai naturale, noninvazive si personalizate solutii pentru a depasi bland si eficient problemele pe care toamna le aduce cu sine.

Evaluarea bionergetica ASYRA,de echilibrare plenara a organismului, este una dintre primele solutii la care ar trebui sa apelati preventiv , de sustinere si curativ.
Nu lasati raceala si gripele sa va copleseasca si de la primele simptome apelati la terapia SCENAR , rezultate excelente inca de la prima sedinta de tratament.

Terapia cu Ozon este Un MUST in sezonul rece pentru sustinerea fizica si energetica a organismului 

Si pentru ca emotiile multiple pe care nu mai putem sa le gestionam sunt una din temele principale care ne coplesesc si ne slabesc sistemul imunitar, va invitam la cea mai eficienta Terapie a emotiilor Terapia Florala Bach alaturi de Terapia Craniosacrala.
Asta ca sa enumeram doar cateva din minunatele forme de terapii cu care Clinica Eliade va vine in intampinare.

Va suntem alaturi pentru a parcurge impreuna o toamna usoara , frumoasa si sanatoasa !

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin