+4 0748 01 11 11
Image Alt

Infiltratii(insuflatii) cu ozon

  /    /  Infiltratii(insuflatii) cu ozon

CE SUNT INSUFLAȚIILE CU OZON?

Terapia cu oxigen-ozon reprezintă o formă revoluƫionară de tratament cu efect anti-viral, anti-bacterian şi antifungic în aplicările topice. La nivel general şi local, insuflaƫiile cu ozon au efecte antiinflamatoare, analgezice, fibrinolitice, imunomodulatoare. Datorită eficienƫei sale oxigeno-ozonoterapia este utilizată pentru tratarea unui număr mare de afecƫiuni, dar si pentru profilaxie.

CARE ESTE PROCEDURA?

O cale de administrare sistemică a oxigen-ozonului este insuflaƫia rectală. Aceasta se realizează prin introducerea în rect a unei sonde Nelaton prin care se introduce ozonul. Absorbţia acestuia se realizează la nivelul pereţilor intestinului gros, de unde intră în circuitul sanguin.

Indicaţiile terapeutice sunt numeroase: afecƫiuni ale sistemului digestiv, colite, fistule anale, boala Crohn, rectocolita ulcerohemoragică, afecƫiuni ale ficatului (hepatite, ciroze, steatoza, toxicitate), boli autoimmune, oncologie, geriatrie, anti-aging.

O altă modalitate de administrare a ozonului este insuflaƫia vaginală. În urma acestui tratament, beneficiile se adresează întregului aparat reproducător feminin. Astfel, ozonul luptă împotriva infecƫiilor bacteriene şi fungice, are efect de diminuare a durerilor specifice afecƫiunilor pelviene (anexita), tratarea acestora si reducerea disconfortului si inflamațiilor aparatului genito-urinar feminin. Aceasta terapie favorizează refacerea florei microbiene normale, o bună funcƫionare a organelor asociate şi chiar îmbunătăţirea capacităţii reproductive.

BENEFICII:

Procedură simplă, nedureroasă, minim invazivă (se utilizează sonde subţiri pentru procedura de insuflaƫii);
Durata scurtă a tratamentului – câteva minute;
Gradul mare de adresabilitate (categorii de afecƫiuni, caracter cronic/ acut);
Potenţialul de prevenire a unor afectiuni grave;
Optimizarea sănătăƫii, a stării de bine şi creşterea performanţelor fizice şi psihice
Și, nu în ultimul rând, efectul ANTI-AGING!

Încearcă și sauna cu ozon și beneficiile ei!

Inflitrațiile cu ozon trebuie să fie efectuată de către medicul specialist, în urma unui consult de specialitate. Doza de ozon administrată va depinde de starea generală, de vârstă și de boala de bază a pacientului. Numărul de ședințe este de obicei 10, recomandând cel puțin 5 ședințe. Din punct de vedere clinic, îmbunătățirea stării pacientului are loc între ședințele 5 și 10.

• Hipertiroidia;
• Hipertensiunea arterială în puseu;
• Favism;
• Trombocitopenii;
• Accidente vasculare cerebrale hemoragice;
• Stări posthemoragice.

Costul unei ședințe este de 150 lei.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin