Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Image Alt

Autohemoterapia minoră

  /    /  Autohemoterapia minoră

CE ESTE AUTOHEMOTERAPIA MINORĂ?

Autohemoterapia minoră este o tehnică de tratament care presupune recoltarea sub ozon a unei cantităţi mici de sânge (10 ml) din vena pacientului şi injectarea lui intramuscular, totul întâmplându-se într-o singură ședință. Important de precizat este faptul că autohemoterapia minoră funcționează pe principiul autovaccinului.

Sângele recoltat are deja componente obișnuite, hormoni, anticorpi, săruri si minerale, dar şi substanţe metabolice apărute în urma unor afecƫiuni acute sau cronice. Tocmai acestea, injectate în afara sistemului sangvin stimulează producţia de anticorpi si declanșează mecanisme de regenerare, favorizând astfel vindecarea.

Acest tratament este folosit cu success în procesul de creștere a imunităţii, în cazul persoanelor cu imunitate scăzută. Procedura este foarte rapidă, foarte comodă şi puƫin dureroasă.

Pentru rezultate optime se recomandă o serie de minim 5 autohemoterapii minore, una pe săptămână, urmate de o pauză de câteva luni, timp în care se potențează efectul acestui tratament. Autohemoterapia are rezultate foarte bune în erupƫiile alergice, dermatite, urticarii, rinite alergice, acnee, furunculoză şi în oncologie.

Crește imunitatea;
Tratează dermatitele, urticariile;
Tratează alergiile respiratorii, rinitele alergice, astmul bronsic, etc.;
Tratează acneea şi furunculoza;
Este un tratament adjuvant în oncologie;

Solicită o programare

Vă rugăm să alegeți terapia
Alegeți dataCoșul tău