+4 0748 01 11 11
Image Alt

Autohemoterapia majoră

  /    /  Autohemoterapia majoră

CE ESTE AUTOHEMOTERAPIA MAJORĂ?

Autohemoterapia majoră (AHTM) este o metodă sigură și foarte eficientă de administrare sistemică a ozonului. Ea constă în recoltarea de 50-150 ml (până la 300ml) de sânge venos care se ozonează prin barbotare, ulterior fiind reperfuzat în vena din care a fost recoltat. În acest mod, speciile reactive ale oxigenului (ROS), moleculele rezultate din reacția ozonului cu sângele, ajung prin circulația generală la toate țesuturile din corp, generând multiple efecte terapeutice.

• îmbunătăţirea circulaţiei periferice si o mai bună oxigenare a ţesuturilor;
• creșterea rezistenţei celulare la stresul oxidativ cronic;
• optimizarea metabolismului energetic celular;
• efectul antiinflamator;
• efectul imunomodulator;
• tratarea durerilor acute sau cronice.

Toate acestea conduc la concluzia că AHTM este recomandabilă atât ca terapie de suport pentru multiple patologii inflamatorii, degenerative, tulburări de imunitate, sindroame dureroase, precum și în patologia oncologică.

O aplicaƫie terapeutică deloc de neglijat este în tratamentele de întreţinere, în geriatrie și în scop ANTI-AGING.

Recomandarea pentru AHTM se face de către un medic specialist în ozonoterapie, care poate stabili schema de tratament în funcţie de protocoalele terapeutice și de particularităţile fiecărui caz în parte.

Descoperă și Autohemoterapia minoră și beneficiile ei.

Solicită o programare

    Vă rugăm să alegeți terapia
    Alegeți data

    Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.