+4 0748 01 11 11

Online-ul si postura

  /  Medicina Integrativa   /  Online-ul si postura

Adevărul este ca ultima perioadă a fost una destul de solicitantă pentru corpul uman, atât din punct de vedere fizic, cât şi psiho-emoțional. Situația pe care o traversează omenirea a făcut ca cele mai multe servicii să se realizeze de la distanƫă, iar pacienții traversează o perioada în care statul în şezut la birou sau acasă a devenit o stare de facto!

Drept pentru care este important sa mentionam prioritatea pe care o are atenția pe care trebuie să o acordăm corpului în ceea ce privește postura corectă.

Sedentarismul, voluntar sau nu, aduce cu sine o serie de afecƫiuni la nivelul corpului, atât estetic, cât şi senzorial. Cel mai întâlnit martor senzitiv îl reprezinta durerea care poate să se localizeze pe diferite nivele, în funcție de zona vulnerabilă. Cea mai frecventă zona care crează disconfort din punct de vedere algic este coloana vertebrală, în special zona lombară şi cervicală. Alte zone impactate sunt umerii, genunchii si șoldurile. Dar există soluții : OSTEOPATIA!

Osteopatia este o metodă de diagnoza si tratament care are ca scop redarea mobilităƫii articulare şi restabilirea fiziologiei structurilor, noninvaziv, holistic. Aceasta terapie tratează cu success cele mai frecvente afectări discale, chiar şi unele hernii de disc, însa se adresează întregului corp, cuprinzând toate sistemele. Pacientul va resimƫi beneficiile chiar de la prima întâlnire.

Pentru mai multe detalii, vă aşteptăm la Clinica Eliade pentru a beneficia de o evaluare posturologică si un tratament osteopat. Pentru programari ne puteƫi contacta la 0748 01 11 11 sau la office@clinicaeliade.ro.

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin