+4 0748 01 11 11

Obtine caldura, viata si sanatate folosind Sauna cu infrarosii!

  /  Medicina Integrativa   /  Obtine caldura, viata si sanatate folosind Sauna cu infrarosii!
2017-06-20
Stare de sanatate maxima determinate de caldura, sunet si raze infrarosii. Suntem de acord cu totii ca este ceea ce ne dorim, corect? De asemenea, la fel de impacati suntem toti cu ideea de stres si cautam solutii ca sa-l eliminam atat pe el, cat si efectele care vin la pachet.Specialistii explica extrem de clar, hormonii de stres pe care ii genereaza stilul nostru de viata, inhiba functionarea sistemului nostru imunitar. Altfel spus, starea continua de stres diminueaza capacitatea organismului de a se apara, situatie care impune gasirea de solutii.

Una dintre cele mai eficiente solutii ale momentului este sauna cu infrarosii, tratament pe care il gasim in Clinica Eliade si despre care am discutat cu terapeutul Anca Stoica.

Inainte de toate trebuie sa explicam ce este, de fapt, sauna cu infrarosii.  Acest tip de sauna foloseste un sistem de 3 lungimi de unda infrarosu, care ofera cea mai eficienta combinatie, respectiv cea mai buna cantitate si calitate de raze infrarosii cu frecventa apropiata, medie si lunga”, explica terapeutul Clinicii Eliade. “Energia electromagnetica emisa de soare este perceputa sub forma de caldura fara de care viata nu ar putea exista. Pe acest principiu functioneaza sauna cu infrarosii!”.

Studiile din domeniu evidentiaza faptul ca fiecare element din spectrul infrarosu este benefic, in acelasi mod, diferitelor zone care pot fi tratate.

“Razele infrarosii apropiate servesc sanatatii si imunitatii celulelor noastre si purificarii, rejuvenarii pielii, vindecarii ranilor si diminuarii durerilor. Razele medii ajuta in problemele legate de greutate si de durere si imbunatatirea circulatiei. Razele indepartate produc un proces de detoxifiere si reducere a presiunii sanguine, controlul greutatii, relaxare”, explica terapeutul Anca Stoica. “ Oricine isi doreste sa slabeasca, sa faca un exercitiu cardio intens, sa se supuna unui proces de detoxifiere, sa se relaxeaze sau sa imbunatateasca aspectul pielii, poate apela la unul dintre programele presetate ale saunei cu infrarosii.

De asemenea, pentru un tratament complet si complex se poate aplica si terapia prin rezonanta acustica. “Terapia prin rezonanta acustica creeaza cadrul potrivit pentru ca organismul sa experimenteze beneficiile sunetului si ale vibratiilor acustice vindecatoare. Printr-un „masaj muzical” aducem in corpurile noastre armonie psihica, mentala, emotionala, spirituala prin, stimularea tuturor simturilor”, explica terapeutul.

Care sunt beneficiile imediate ale unui asemenea tratament?

Reglarea ritmului cardiac, imbunatatirea circulatiei, reducerea durerilor muscular, stare de bine emotionala, reducere semnificativa a stresului, eliminarea din organism a metalelor grele sau cresterea creativitatii sunt beneficii imediate obtinute in urma terapiei Sauna cu infrarosii.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin