+4 0748 01 11 11

Mezoterapie corporala

  /  Medicina Integrativa   /  Mezoterapie corporala
2017-08-21
Mezoterapia te scapa de vergeturi si celulitaVergeturile si celulita, doua aspecte neplacute ale pielii care streseaza, distrug increderea in sine si incorseteaza. Amandoua sunt afectiuni care apar treptat, generate de un stil de viata nesanatos, haotic, de lipsa unei hidratari corespunzatoare, de mancatul prost atat ca si program, cat si daca vorbim despre calitatea mancarii. Motive sunt o sumedenie, unele care tin de noi, altele care vin la pachet cu stilul de viata pe care-l avem. Din fericire exista solutii, rapide si sanatoase, care ne ajuta sa diminuam aceste efecte, pentru ca, nu-i asa, vergeturile si celulita, sunt niste efecte.”Mezoterapia este una dintre procedurile care da cele mai frumoase rezultate problemelor de vergeturi si celulita”,spune doctorul Adrian Alexandru, Medic Primar cu specializare in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva si Doctor in Stiinte Medicale, specialistul Clinicii Eliade. ”Mezoteria presupune, de fapt, injectarea unui cocktail de substante – aminoacizi, minerale, vitamine sau – care actioneaza local, tintit pe zona care necesita a fi tratata!”, explica dl. Doctor Alexandru

O sa vorbim, in continuare, despre acest tratament pentru fiecare afectiune in parte.

Daca vorbim despre mezoterapia pentru eliminarea celulitei, interventia in sine presupune introducerea in zonele afectate a unui cocktail de substante cu rol in topirea grasimilor si facilitarea drenajului limfatic. Aceste microinjectii sunt total nedureroase, mai cu seama ca se aplica o crema anestezica, cu 45 de minute, inainte de tratament. Procedura poate dura intre 30 de minute si o ora, depinde de cat de extinsa este zona pe care o vom trata.

Mezoterapia pentru tratarea vergeturilor da rezultate incredibil de bune pe cicatricile noi, rosiatice, si rezultate bune pentru veregeturile mai vechi. In acest caz, microinjectarile se fac cu un cocktail din aminoacizi, vitamine si minerale. In felul acesta se stimuleaza refacerea colagenului si elastinei, ceea ce genereaza atenuarea vizibila, spre 100%, a vergeturilor.

Ca si reactii de dupa, pacientii au experimentat usoare furnicaturi sau o caldura locala moderata. De asemenea, pielea se poate inrosi si umfla, dar toate acestea trec in cateva zile.

“Daca tratam celulita, recomandarea este sa facem intre 6-10 sedinte, efectuate la interval de 1-2 saptamani. Daca vorbim despre vergeturi, sunt suficiente 4 sedinte, cu cate 3 saptamani pauza intre ele”, conchide specialistul Clincii Eliade, dr. Adrian Alexandru.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

 Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin