+4 0748 01 11 11
Image Alt

Asyra scanare bioenergetica

  /    /  Asyra scanare bioenergetica

Asyra Pro este cel mai avansat, flexibil și ușor de utilizat sistem de screening bio-energetic disponibil astăzi, fiind rezultatul a 30 de ani de continuă cercetare şi îmbunătăƫire în aplicarea principiilor de evaluare energetica – prin procedeul numit scanare electrodermică computerizată – fiind a zecea generaƫie construită pe cercetările originale ale doctorului Voll.

Asyra testează răspunsul clientului la o largă varietate de semnături electromagnetice referitoare la organele interne, preferințele alimentare, contaminanții de mediu, factori nutriționali, toxine, modele emoționale și multe altele.

Pentru ca scanarea se bazează pe anumiƫi parametrii prestabiliti de evaluare ai stării de sănătate, orice deviere de la normal este detectată cu uşurinƫă. Acest lucru ne permite să avem o imagine reală asupra felului în care organismul funcționează. Odată identificate ariile cu probleme, se efectuează o pre-scanare a posibilitătilor de tratament disponibile. Trimitem „semnături” electromagnetice.

ASYRA – ORIGINE

Asyra Pro analizează dinamica capacitantei (funcția de condensator electric) a ƫesuturilor. Calculele şi formulele matematice care stau la baza tehnologiei au fost elaborate de Dr. Diller şi colaboratorii săi, pe parcursul anilor petrecuƫi în laboratoarele de la Stanford University şi adaptate special sistemului Asyra.

Potrivit cercetărilor în homotoxicologie conduse de Dr. Hans-Heinrich Reckeweg, mecanismele patogene debutează în sfera energoinformatională şi apoi, dacă sunt lăsate să evolueze, conduc la tulburări funcƫionale, urmate de modificări şi distrucƫie tisulară, cu simptomatologie asociată.

Mai mult de 70% din pacienƫi suferă de tulburări funcƫionale. Cu alte cuvinte, o tulburare funcƫională este situaƫia în care, deşi pacientul acuză discomfort şi are simptome, testele de laborator şi explorările paraclinice nu evidenƫiază modificări.

Asyra Pro rulează un test de răspuns pe punctele meridianelor energetice conectate la sistemele și organele majore, care se numește linia de bază și o evaluare cuprinzătoare dintr-o bază de date de zeci de mii de elemente pentru a vedea ce va ajuta la restabilirea echilibrului.

– Starea energetică a 40 de organe majore
– Evaluarea nutrițională
– Tulburări metabolice
– Profil dentar
– Profil hormonal
– Toxicitate
– Sensibilitate fenolică
– Stresori emoționali
– Urme de minerale
– Influența constituțională
– Tulburări la nivelul neurotransmițătorilor
– Sensibilitate alimentară
– Vitamine şi minerale și multe altele.

Executarea unui test Asyra este un exemplu de proces pe care îl numim testare bioenergetică. Testarea bioenergetică (sau doar „energetică”) înseamnă în mod eficient „consultarea inteligenței native” și obținerea răspunsului direct din fiziologia sa, fără a angaja centrele de conștientizare și limbaj ale minții.

Software-ul Asyra conține informații codate digital care descriu o gamă largă de factori mentali, fiziologici și emoționali. Semnalele sunt emise de hardware-ul Asyra sub formă de semnale electromagnetice în timpul testării. Folosind un circuit simplu și sigur de joasă tensiune format prin ținerea a doi cilindri de alamă, se înregistrează răspunsul corpului la semnalele respective. Răspunsul măsurat se bazeaza pe micile modificări ale rezistenței electrice a pielii. Aceste informații sunt transmise înapoi la software. Un raport este generat pe computer pe baza răspunsurilor.

Pentru realizarea testării cu Asyra, pacientul, asezat comfortabil, va ƫine în fiecare mâna câte un electrod pe parcursul celor câtorva minute necesare testării. Testarea este adaptata nevoilor pacientului în funcƫie de problemele pe care doreşte să le abordezee (evaluare generală, intoleranƫe alimentare, deficienƫe nutriƫionale, probleme fizice, emoƫionale, factori alergeni, metale toxice, etc). În timpul testării, corpul dumneavoastră transmite frecvenƫele patologice, dizarmonice pe care Asyra le poate interpreta şi prelucra, deoarece conƫine stocate, în hardul computerului zeci de mii de frecvenƫe.

Odata prelucrate, ele vor fi retransmise corpului dumneavoastra ca vibraƫii armonice ceea ce va determina restabilirea homeostaziei organismului.
Special, inovator şi diferit, Asyra Pro, în afara de faptul ca este cel mai rapid sistem de scanare, conduce acest segment de sisteme prin introducerea tehnologiei laser de nivel scăzut care permite echilibrarea energetică încă din timpul scanării.

Remediul individualizat, stabilit în urma scanării este stocat în laser şi transferat către pacient prin scanarea corpului şi urechilor acestuia sau poate fi aplicat direct pe punctele de acupunctură.

În plus, la finalul evaluării şi tratamentului deja primit în timpul scanării, pacientul va primi pentru acasă un remediu personalizat, de tip homeopat cu diluție înaltă, obținut prin imprimarea unui lichid cu matricea informațională a tuturor elementelor care au fost identificate ca factori de reechilibrare în cadrul testelor Asyra.

Acest remediu se administrează sub formă de picături, în doză și cu frecvența prescrisă, pe parcursul câtorva săptămâni, timp în care, organismul va primi în permanență semnalele necesare pentru a-și corecta programele de răspuns alterate, descoperite în cadrul testării ASYRA.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE (FAQ):

Asyra nu este un dispozitiv de diagnostic. Toate dispozitivele de testare bioenergetică funcționează prin trimiterea de semnale de o anumită formă către organism și obținerea unui răspuns – echilibrat sau dezechilibrat și raportarea răspunsului către medic.

Informațiile pe care le obțineți din sistem vă pot ajuta desigur să ajungeți la un diagnostic, dacă persoana respectivă este autorizată să facă acest lucru.

Orice persoană poate fi testată – de la copii mici, la vârstnici. Testarea Asyra este non-invazivă și nedureroasă.

Conceptele originale ale screening-ului Electro Dermal (EDS), care este principiul din spatele Asyra Pro, au fost dezvoltate în anii ’50 de către Dr. Voll. De atunci, au fost realizate numeroase studii tehnice, teste și lucrări de cercetare, care verifică eficacitatea procesului. Asyra Pro System este, de asemenea, primul astfel de sistem care și-a aprobat atât hardware-ul, cât și software-ul, și este utilizat de mulți practicieni din domeniul sănătății din întreaga lume. Într-un studiu a fost găsită o corelație de 97% cu teste de sânge pentru disfuncții tiroidiene.

Rezultatele vă oferă o imagine clară a modului în care funcționează corpul dumneavoastră în momentul testării. În funcție de testele specifice efectuate, rezultatele pot oferi indicații privind deficiențele de nutrienți, dezechilibrele hormonale sau ale neurotransmițătorilor, eventualele toxine prezente, orice semnături virale, bacteriene, fungice sau parazite, precum și orice sensibilitate alimentară, chimică sau de mediu. La Clinica Eliade vă vom explica rezultatele și tratamentul sugerat, astfel încât să aveți o imagine clară a stării dvs. de sănătate actuale.

Evaluarea Asyra este foarte rapidă, dar este doar o parte a procesului. Este recomandat să acordați 90 de minute întregului proces. Va fi nevoie de timp după testare pentru a interpreta rezultatele și a le explica, alături de tratamentele personalizate, împreună cu orice testare de laborator sugerată care trebuie efectuată.

Răspunsul este uneori da, alteori nu. Este întotdeauna reasigurant pentru practicieni și clienți dacă rapoartele de test par să confirme lucruri pe care clientul le raportează în istoricul cazurilor, poate chiar mai mult dacă este vorba despre lucruri pe care inițial poate nu le-au spus terapeutului.

Cu toate acestea, valoarea reală a unui test de bioenergetică sau a unui sistem de biorezonanță este de a dezvălui tiparele de bază care sunt capabile să ajute la schimbarea dinamicii sistemului. Acestea, prin definiție, nu sunt simptomele în sine. Acestea pot fi recunoscute ca fiind lucruri strâns asociate cu un simptom sau pot să nu fie.

Sunt recomandate mai multe sesiuni, deoarece acestea vă ajută să monitorizati progresul tratamentului. Acest lucru depinde de nevoile dvs. și de rezultatele testului Asyra. Majoritatea pacienților au nevoie de între 3-8 sesiuni, fiecare distanțată între 4-8 săptămâni între ele, pentru a atinge un nivel optim de sănătate. Desigur, acest lucru depinde și de gravitatea simptomelor, de cât timp suferiƫi de afecțiunea respectivă și de modul în care răspundeƫi la tratament.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin