+4 0748 01 11 11

Masajul facial garantează frumusețe, dar și sănătate

  /  Medicina Integrativa   /  Masajul facial garantează frumusețe, dar și sănătate
2017-03-02
Astăzi am decis să ne oprim asupra unui tratament foarte cerut și apreciat în cadrul Clinicii Eliade, și anume masajul facial. Ne place să spunem că masajul facial garantează frumusețe, dar și sănătate. De ce? Când? Cum? Acestea sunt întrebări ale căror răspunsuri le-am găsit după ce am stat de vorbă cu Mihaela Stratulat, Specialist Cosmetolog, Naturo-esteticiana Tratamente Phyt’s în cadrul Clinicii Eliade.
Masajul facial este un adevărat cadou pe care îl poți face corpului tău. Da, am spus bine corpului tau, pentru că atunci când lucrezi cu mușchii feței, cu scalpul, lucrezi de fapt cu tot corpul. ”Masajul facial nu trebuie să lipsească din ritualul zilnic de îngrijire, împreună cu demachierea și exfolierea. Este important să-l facem în fiecare seară, câte 5 minute, însă este cu adevărat benefic dacă-l repetăm o dată pe săptămână într-un mediu specializat. Masajul facial în cadrul Clinicii Eliade durează 25 de minute pe ședință și se lucrează zona feței, gâtului, decolteului, cervical, dar și ceafă!”, explică specialistul nostru.

Masajul facial, realizat pe un ten curat și exfoliat, stimulează pătrunderea în piele a produsului aplicat, drenează limfa, normalizează circulația sanguină, stimulează firele de colagen și elastină din țesut, menține și reface tonusul muscular, permite oxigenarea celulelor pielii, are efect detox, relaxează mușchii de la nivelul pielii.

În funcție de produsele aplicate, masajul facial poate avea efecte de hidratare, hrănire, anticomedonian, antirid și de reglare a excesului de sebum. Serurile Phyt’s, produsele folosite în cadrul acestui tip de masaj, conțin: ulei virgin de alune, ulei virgin de floarea soarelui, ulei virgin de macadamia, ulei virgin de in, ulei virgin din germeni de grâu, ulei virgin de cânepă, împreun cu uleiul esențial de cimbru, ulei esențial de chiparos, ulei esențial de rozmarin și ulei esențial de mușcată”, continuă specialistul clinicii Eliade.

Există, cu siguranță, mai multe tipuri de masaj, alese de practician în funcție de probleme pe care le are fiecare pacient în parte.

Dintre tipurile de masaj care pot fi aplicate, amintim:

1. Masajul Energic este un masaj antirid care se face prin ciupitură, pălmuit, topotament.

2. Masajul tenurilor cu probleme – masaj A sec Jaquet – este o ”frământare” în profunzime, indicat pentru tenurile acneice care,însă, nu prezintă infecție pentru că există riscul de suprainfectare.

3. Masaj de relaxare cu mișcări de netezire, mângâiere.

4. Masaj de drenaj limfatic

”Masajul facial este o terapie sigură și eficientă cu o singură contraindicație, despre care am vorbit și mai devreme, și anume tenurile cu acnee supurativă”, conchide Mihaela Stratulat, cosmetolog în cadrul Clinicii Eliade.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin