Masajul facial, realizat pe un ten curat și exfoliat, stimulează pătrunderea în piele a produsului aplicat, drenează limfa, normalizează circulația sanguină, stimulează firele de colagen și elastină din țesut, menține și reface tonusul muscular, permite oxigenarea celulelor pielii, are efect detox, relaxează mușchii de la nivelul pielii.
”În funcție de produsele aplicate, masajul facial poate avea efecte de hidratare, hrănire, anticomedonian, antirid și de reglare a excesului de sebum. Serurile Phyt’s, produsele folosite în cadrul acestui tip de masaj, conțin: ulei virgin de alune, ulei virgin de floarea soarelui, ulei virgin de macadamia, ulei virgin de in, ulei virgin din germeni de grâu, ulei virgin de cânepă, împreun cu uleiul esențial de cimbru, ulei esențial de chiparos, ulei esențial de rozmarin și ulei esențial de mușcată”, continuă specialistul clinicii Eliade.
Există, cu siguranță, mai multe tipuri de masaj, alese de practician în funcție de probleme pe care le are fiecare pacient în parte.
Dintre tipurile de masaj care pot fi aplicate, amintim:
1. Masajul Energic este un masaj antirid care se face prin ciupitură, pălmuit, topotament.
2. Masajul tenurilor cu probleme – masaj A sec Jaquet – este o ”frământare” în profunzime, indicat pentru tenurile acneice care,însă, nu prezintă infecție pentru că există riscul de suprainfectare.
3. Masaj de relaxare cu mișcări de netezire, mângâiere.
4. Masaj de drenaj limfatic
”Masajul facial este o terapie sigură și eficientă cu o singură contraindicație, despre care am vorbit și mai devreme, și anume tenurile cu acnee supurativă”, conchide Mihaela Stratulat, cosmetolog în cadrul Clinicii Eliade.
Pentru programari :
+4 0374 48 88 88
+4 0748 01 11 11
„ALEGE CONSTIENT!”