+4 0748 01 11 11

KINESIO TAPING

  /  Medicina Integrativa   /  KINESIO TAPING
2016-01-08
Metoda denumita KINESIO TAPING este o metoda de recuperare realizata pentru a ajuta procesul natural al corpului de a se reface oferind suport si stabilitate muschilor si articulatilor fara a restrictiona miscarile.Benzile de kinesio taping nu contin latex si se pot purta cateva zile la rand , fiind sigure de la varste mici pana la varste inaintate. Ele pot trata afectiuni ortopedice, neuromusculare, neurologice si multe altele.
Aceasta metoda nu ofera doar suportul de care are nevoie pacientul dar de asemenea ajuta la recuperare folosindu-se de receptori de la nivelul sistemului somatosenzitiv. Kinesio Taping-ul amelioreaza durerea si faciliteaza drenajul limfatic printr-o marire a spatiului interstitial si permite astfel scaderea inflamatiei in zonele tinta.

Metoda se bazeaza pe ani de folosire clinica si este aplicata specific in functie de nevoile pacientului dupa o evaluare. Benzile pot fi aplicate in sute de forme si pozitii si au abilitatea de a reeduca sistemul neuromuscular, de a reduce durerea si inflamatia, sa creasca performantele , sa previna accidentarile si sa produca o buna circulatie si tratare a zonei pentru a readuce corpul la homeostazie.

Evaluarea si diagnosticul sunt elemente cheie in tratamentul oricarei probleme medicale. Pentru a obtine efectele asteptate trebuie intotdeauna realizat un examen clinic complet deoarece anumite afectiuni trebuie tratate si prin alte metode sau pot ascunde si alte probleme . Avantajul Kinesio Taping este ca poate fi folosit cu o multitudine de alte tratamente si poate fi folosita atat in faza de recuperare cat si in faza cronica a unei afectiuni dar si ca profilaxie.
Programari cu doamna doctor Irina Gaiu (Medic medicina sportive)

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

 

   Pentru programari :

  +4 0374 48 88 88

  +4 0748 01 11 11

     Clinica Eliade

 „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin