+4 0748 01 11 11
Image Alt

Iridologie

  /    /  Iridologie

Ochii sunt fereastra Sănătăƫii, iar Iridologia interpretează semnele sau marcajele care apar pe iris în vederea stabilirii unui diagnostic. Fiind o metodă neinvazivă de diagnosticare, iridologia ne vorbește despre starea organelor interne și gradul de funcţionare al acestora. Dintre toate ferestrele corpului care ne vorbesc despre sănătate, irisului este organul care ne prezintă cel mai detaliat stadiul afecƫiunilor.

De asemenea, analiza irisului ne poate detalia și predispoziţiile moștenite și organele sensibile. În acest mod, iridologia este o metodă excelentă în profilaxia afecƫunilor moştenite.
Totodată, analiza irisului ne vorbește și despre afecţiunile care încă nu s-au manifestat clinic, îndrumând pacientul către tratament și zona ce trebuie tratată.

Dintr-o singură analiză a irisului putem descoperi:
Gradul de longevitate;
Predispoziţiile ereditare la boli;
Predispoziţii la infecƫii;
Starea sistemului imunitar;
Gradul de funcţionare al organelor;
Gradul de intoxicare;
Stadiile afecƫiunilor curente;
Gradul de afectare al organelor în diverse patologii;
Cauzele obezităƫii;
Cauzele infertilităƫii și impotenƫei;
Capacitatea moștenită de muncă și efort;
Capacitatea de efort intelectual;
Traumatismele obstetricale;
Traumatismele din sfera genitală;

Fiind o metodă neinvazivă, analiza irisului se efectuează-se cu o sursă de lumină și o lupă de mărire, fără vreun risc sau efect advers asupra sănătăţii pacientului.

Vă aşteptăm la Clinica Eliade să descoperiƫi alături de Alin Ghinea, Specialist în Iridologie, ce dezvăluie ochii dvs. despre starea de sănătate a întregului organism.

Iridologia interpretează semnele sau marcajele care apar pe iris în vederea stabilirii unui diagnostic. Fiind o metodă neinvazivă de diagnosticare, iridologia ne vorbește despre starea organelor interne și gradul de funcţionare al acestora

Analiza irisului ne poate detalia predispoziţiile moștenite și organele sensibile. În acest mod, iridologia este o metodă excelentă în profilaxia afecƫunilor moştenite.

Cu o lupă și o lanternă se analizează marcajele iridologice, identificând astfel afecțiunile curente, predispozițiile precum și punctele tari și slabe ale organismului.

Vezi pretul Iridologie

CONSULTAȚIE IRIDOLOGIE-FITOTERAPIE-DIETOTERAPIE

Lei 350

Durata: 35 min. Iridologie, diagnostic pe iris. Tratament fitoterapeutic. Tratament dietoterapeutic

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin