+4 0748 01 11 11
Image Alt

Iridologie

  /    /  Iridologie

Ochii sunt fereastra Sănătăƫii, iar Iridologia interpretează semnele sau marcajele care apar pe iris în vederea stabilirii unui diagnostic. Fiind o metodă neinvazivă de diagnosticare, iridologia ne vorbește despre starea organelor interne și gradul de funcţionare al acestora. Dintre toate ferestrele corpului care ne vorbesc despre sănătate, irisului este organul care ne prezintă cel mai detaliat stadiul afecƫiunilor.

De asemenea, analiza irisului ne poate detalia și predispoziţiile moștenite și organele sensibile. În acest mod, iridologia este o metodă excelentă în profilaxia afecƫunilor moştenite.
Totodată, analiza irisului ne vorbește și despre afecţiunile care încă nu s-au manifestat clinic, îndrumând pacientul către tratament și zona ce trebuie tratată.

Dintr-o singură analiză a irisului putem descoperi:
Gradul de longevitate;
Predispoziţiile ereditare la boli;
Predispoziţii la infecƫii;
Starea sistemului imunitar;
Gradul de funcţionare al organelor;
Gradul de intoxicare;
Stadiile afecƫiunilor curente;
Gradul de afectare al organelor în diverse patologii;
Cauzele obezităƫii;
Cauzele infertilităƫii și impotenƫei;
Capacitatea moștenită de muncă și efort;
Capacitatea de efort intelectual;
Traumatismele obstetricale;
Traumatismele din sfera genitală;

Fiind o metodă neinvazivă, analiza irisului se efectuează-se cu o sursă de lumină și o lupă de mărire, fără vreun risc sau efect advers asupra sănătăţii pacientului.

Vă aşteptăm la Clinica Eliade să descoperiƫi alături de Alin Ghinea, Specialist în Iridologie, ce dezvăluie ochii dvs. despre starea de sănătate a întregului organism.

SOLICITĂ O PROGRAMARE

    Vă rugăm să alegeți terapia
    Alegeți data

    Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.

    Ultimele articole

    Articole recomandate