+4 0748 01 11 11

Insomnia va afecteaza viata de zi cu zi? Terapia florala Bach va poate reda calitatea somnului

  /  Medicina Integrativa   /  Insomnia va afecteaza viata de zi cu zi? Terapia florala Bach va poate reda calitatea somnului
2018-10-05
Din ce in ce mai des, auzim in jurul nostru despre nelinisti legate de felul in care noaptea poate deveni ceva ingrijorator si tensionat.Insomnia reprezinta o stare care persista un timp considerabil si care afecteaza calitatea si cantitatea somnului astfel incat viata personala si cea profesionala pot avea de suferit prin instalarea oboselii. Pot fi dezvoltate probleme de concentrare, de relationare deficitara prin izolare, irascibilitate, stari tensionate, agitatie si episoade depresive.

Atunci cand gandurile invadeaza mintea si scenariile mentale negative intarzie instalarea somnului sau in timpul noptii apar intreruperi ale somnului urmate de perioade de hiperactivitate mentala, remediul White Chestnut readuce claritatea, ordonarea gandurilor si liniste mentala.

Diversele frici de intensitati diferite, atacurile de panica, anxietatea generata de anticiparea unor pericole de natura necunoscuta, teama de intuneric, ingrijorarea pentru starea si sanatatea persoanelor apropiate, pot fi ameliorate, reduse, eliminate, inlaturate, echilibrate, armonizate prin administrarea remediilor Bach precum Mimulus, Roch Rose, Aspen Red Chestnut.

Remediul Rescue Night reduce ingrijorarile, nelinistea, fricile excesive, panica si cosmarurile, ce pot fi cauza lipsei somnului.

Pot fi multi alti factori generatori ai scaderii calitatii somnului si care pot fi identificati si constientizati in cadrul sedintelor de terapie iar combinatia de remedii sltabilita si administrata are efecte benefice, eficiente, profunde, cu actiune blanda si lipsita de efecte adverse, find 100% naturale si fara a produce dependenta.

Adormiti cu usurinta, mai linistiti, mai calmi, mai detasati si relaxati, beneficiind de efectul acestor miraculoase flori ale Dr.Edward Bach, daruri divine puse la dispozitia tuturor de catre  Creatorul tuturor lucrurilor pentru a fi mai sanatosi si mai fericiti.

BFRP, Dana Savoiu

 

Pentru programari:

+4 0748 01 11 11

„ALEGE CONSTIENT!

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin