+4 0748 01 11 11

Indepartarea metalelor grele prin tehnologia de biorezonanta Asyra

  /  Medicina Integrativa   /  Indepartarea metalelor grele prin tehnologia de biorezonanta Asyra
2016-02-22
Indepartarea metalelor grele prin tehnologia de biorezonanta AsyraMediul in care traim actualmente difera fundamental de cel de acum 100 de ani. Doar in ultimile decade au fost obtinute peste 500 de milioane de substante noi, folosite de diverse industrii. Chiar daca multe dintre ele nu ajung in industria alimentara, au un impact puternic asupra mediului iar efectele lor asupra organismului uman nu au fost niciodata studiate corespunzator, ele nefiind destinate consumului. Lacuri, vopsele, adezivi, materiale noi folosite in industria electronica, fibre din molecule noi( pentru care se organizeaza concursuri pentru a li se gasi un nume -de exemplu nylonul) solventi, detergenti si multe alte categorii de substante noi au efecte necunoscute asupra omului si a naturii. Nici despre interactiunea acestora sau efectul lor cumulativ nu se stie mai nimic. Chiar daca nu le inghitim, substantele toxice ajung in organismul nostru prin piele si prin aer.

A devenit oare planeta de nelocuit si suntem condamnati la o fatala intoxicare?

Raspunsul este negativ. Viata nu dispare asa usor. Poate vom fi mai putini si mai galbeni la fata pentru o perioada dar nepotii nostri vor fi adaptati unui mediu mai toxic. Sistemele adaptative isi vor face inca odata datoria iar viata si sanatatea vor invinge. Avem exemplul sobolanilor care se adapteaza la noile tipuri de otrava, generatia a 3-a fiind deja imuna la otrava care era mortala pentru prima generatie.

Cum putem noi sa ne adaptam, sa ne mentinem sanatatea si sa avem o viata lunga si fericita?

Tot tehnologia moderna este cea care ne ofera solutii salvatoare.Chiar daca mediul ambient este „murdar” noi ne putem mentine curati pe dinauntru prin detoxifiere. Suna putin sisific dar este nu doar posibil ci si necesar.

Ce ar fi bine sa eliminam neintarziat din organism?

Sa incepem cu metalele grele: mercur, plumb, aluminiu, cadmiu, cupru, nichel, cositor, antimoniu, cobalt si altele.

De unde ne „imbogatim” cu ele?

De la plombele cu amalgam, peste, baterii, tatuaje, fungicide, vaccinuri, in principal, in cazul mercurului. Aluminiul il luam in principal din apa tratata cu sulfat de aluminiu in procesul de floculare (limpezire), acesta fiind procedeul clasic, de la ambalajele de aluminiu. Plumbul il luam din conducte, din aerul incarcat cu plumb rezultat din arderea benzinei. Cu cadmiu de la fumul de tigari (in principal). Nichelul si staniul il luam din diverse aliaje folosite la fabricarea vaselor si a ustensilelor de bucatarie .Cobaltul (eventual radioactiv)provine, printre altele, din improscarea cu radioctiva a fructelor, legumelor si plicurilor cu ceai ca sa nu se depuna bacterii si sa reziste o perioada mai indelungata in galantare.

Cu ce ne „ajuta” aceste metale grele?

Avem un munte de „beneficii”: alergii, probleme cutanate grave, afectarea creierului, a ficatului, inimii, rinichilor, probleme urinare, neurologice, tinnitus, afectiuni ale sangelui, dezechilibre hormonale, stari psihotice, oboseala, dementa , cancer (ca sa numim doar cateva dintre ele).

Cum putem indeparta aceste metale grele?

Tehnologia de biorezonanta permite mai intai recunoasterea semnaturii vibrationale a prezentei respectivei substante in organism. Coroborat cu existenta anumitor simptome, putem avea o confirmare a existentei acestora intr-o cantitate peste limita tolerata de organism.

Semnalele electromagnetice transmise de aparatul de bioirezonanta declanseaza o reactie din partea organismului asemanatoare cu cea pe care o are la un remediu homeopat. Organismul este indemnat intr-un mod delicat(nosozi si sarcozi) sa elimine substantele toxice acumulate.Gratie calitatii intitulate bio-influenta, fiintele vii raspund semnalelor informatizate.Asyra foloseste doua medii de transmitere a acestor semnale: apa (care este un mediu usor structurabil si mentine structurile informationale) si lumina (care este, prin excelenta, mediul de transmitere a bio-fotonilor, prezentand natura duala de particula si camp).

Asyra identifica ariile (organe, sisteme, celule, mecanisme) care au nevoie de sprijin si stimulare pentru indeplinirea rolului de eliminare a toxinelor. Acestea sunt influentate de informatia bio-compatibila stocata in baza de date, pentru a performa optim in organismul incarcat cu toxine si supus unui mare numar de solicitari.

Astfel, sistemul natural de curatare a organismului este indemnat si sustinut sa isi indeplineasca functiile.

Cum de reuseste Asyra sa convinga organismul sa fie mai eficient?

Mai intai prin ridicarea frecventei de vibratie. Puritatea cere puritate. Este un cerc virtuos. Frecventa de vibratie creste gratie semnalelor ce vizeaza in mod specific toxinele. O fiinta cu o inalta frecventa de vibratie prezinta si un grad superior de imunitate. Totodata, perspectiva holistica pe care o ofera tehnologia de biorezonanta permite abordarea altor dimensiuni ale fiintei care sprijina procesul de detoxifiere. Structurile mentale, emotionale, activitatea chakrelor energetice, curgerea energiei pe meridian, toate aceste reprezinta elemente care pot fi influentate pozitiv prin intermediul bio-informatiei. Aceste campuri si dimensiuni pot conlucra astfel mai eficient pentru indepartarea substantelor toxice din organism. Acesta este marele avantaj al abordarii holistice. Prin influentarea acestor dimensiuni subtile se pot obtine rezultate precum reducerea proceselor entropice, cresterea nivelului de energie, deblocarea meridianelor si alte beneficii importante.

Prin identificarea altor surse de stress sau zone de deficit energetic, balanta energetica generala a organismului poate fi ajutata sa se reechilibreze astfel incat sa ramana mai multa energie pentru procesele de detoxifiere.

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin