+4 0748 01 11 11

In Cinica Eliade , singura sauna cu 3 lungimi de raze infrarosu care ofera tratament personalizat!

  /  Medicina Integrativa   /  In Cinica Eliade , singura sauna cu 3 lungimi de raze infrarosu care ofera tratament personalizat!
2016-12-29
Sunt  absolut unanim cunoscute beneficiile saunei uscate si cu aburi ca metoda de purificare a organismului si ridicare a imunitatii si in special a rolului detoxifiant pentru sange si limfa care in anotimpul rece se realizeaza mult mai greu, datorita tipului de alimentatie din timpul iernii si al posibilitatii de eliminare a toxinelor prin miscare in mod natural.

Tipul de sauna pe care il folosesti face diferenta.

Saunele traditionale folosesc caldura sa creasca temperatura aerului, sauna cu raze infrarosii foloseste lumina pentru a crea caldura, mai mult ea fiind identica cu razele benefice care le primim de la soare .

Sauna cu raze infrarosii castiga tot mai multa popularitate pe masura ce oamenii inteleg virtutile acestor tipuri de raze care patrund adanc prin piele farà a incalzi aerul din sauna , ceea ce face ca intreaga experienta sa fie nu doar extrem de benefica ci si confortabila.

Clinica  Eliade este singurul loc unde puteti beneficia de o sesiune de sauna personalizata pe tipul de tratament dorit si pe parametrii dumneavoastra individuali de varsta, greutate, inaltime , bucurandu-va  de actiunea celor 3 tipuri de raze – near , middle si far infrared, alaturi de beneficiile cromoterapiei si ale masajului acustic.

Sauna seteaza pe baza programului ales si in functie de coordonatele dumneavoastra particularizate , tipul si cantitatea de raze infrarosii.

Efectele sunt multiple :

Relaxare profunda;

Reducerea stresului;

Reducerea durerilor;

Activarea metabolismului;

Imbunatatirea circulatiei si a limfei;

Oxigenare profunda;

Detixiefiere;

Curatare de metale grele.

Va invitam sa va insanatositi in timp ce va bucurati!

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin