+4 0748 01 11 11

Fotobiomodularea – regenerare profunda a pielii

  /  Medicina Integrativa   /  Fotobiomodularea – regenerare profunda a pielii
2015-06-19
Lumina folosita in tratamentul de fotobiomodulare (OXY5MODES) difuzata de 324 diode emitatoare de lumina cu multiple lungimi de unda este de zece ori mai puternica decat cea data de cunoscutul system LEDs.
Tratamentele de fotobiomodulare produc efecte intense si vizibile in tratamentele anti age, acnee si depigmentare. Sunt propuse patru tonuri de lumina, fiecare fiind folosit in compania serului protector Roseline Light.
Lumina rosie patrunde pana la ultimul strat al pielii, hipoderm , stimuleaza productia de elastina si collagen si imbunatateste circulatia sangelui – o optiune anti aging perfecta.
Lumina albastra, cu proprietati antibacteriene si de curatare, se recomanda tenurilor cu inflamatii, fiind o alternativa in lupta impotriva acneei.
Lumina galbena patrunde adanc in derm si stimuleaza circulatia sanguina , activeaza mecanismele de regenerare si fibroblastul pentru un efect vizibil de intinerire.
Lumina verde dreneaza limfa, scade activitatea melaninei fiind recomandata celor cu probleme de pigmentare.
Aparatul de fotobiomodulare dispune de 12 jeturi de oxygen si astfel va puteti bucura de oxigenarea intregului organism (inhalatie cu oxygen) in timpul tratamentului cu lumina.
Terapia prin fotobiomodulare bazata pe leduri nu incalzeste pielea, nu produce efecte adverse si aduce rezultate frumoase in cel mai sigur mod.Acum in Clinica Eliade!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin