+4 0748 01 11 11

Remedii preparate din flori

  /  Medicina Integrativa   /  Remedii preparate din flori

Este perioada din an în care ne dorim să facem loc în suflet pentru a aşeza buchetul primăverii, cu miresme , strălucire, lumină, forță, căldură, cu credință şi speranță, împletite în povestea renaşterii, a învierii la viață, a unui viitor plin de entuziasm şi zâmbete.

Este momentul în care ne dorim să vibrăm pe acordurile bucuriei, să ascultăm simfonia primăverii, cu aripile deschise , păşind printre parfum, rouă şi adieri, învăluiți de prospețimea dimineților şi răsfățați de esența bucuriei, întelegerii şi armoniei.

Fără griji, cu optimism şi linişte interioară, ne dorim să îmbrățişăm cu blândețe sentimente înălțătoare de generozitate, iubire şi pace, manifestând esența divină din noi.

Mai mult ca oricând, ne dorim să experimentăm fericirea, să ne dăm voie să-i simțim mângâierea, răsărită] din toate sensurile, din toate unghiurile, să o percepem în toate formele, în toata structura, să-i învățăm gustul, aroma, textura, intensitatea.

Cultivand ganduri, emotii pozitive si crescand stima de sine , putem obtine placere, putem dezvolta capacitatea de  a interactiona si a ne integra, de a oferi sens si semnificatie activitatilor noastre.

Stare de bine inalt , de echilibru, de implinire, de sanatate fizica, mentala si emotionala, conform unui anumit sistem de credinte si valori , fericirea este o perceptie croita din actiuni de daruire, relationare, implicare, constientizare, experimentare, acceptare, cautare de sens si orientare catre un scop.

Sa ne administram cat mai bine universul interior inseamna sa ne gestionam gandurile si emotiile, sa dezvoltam relatii sanatoase, pastrandu-ne mintea si inima deschisa fata de intreaga creatie, fata de procesul continuu de autocunoastere de sine si dezvoltare, accesand divinul din noi, prezenti si constienti de alegerile pe care le facem, implicati, responsabili, asumati, cu acceptare si toleranta fata de tot ceea ce constituie provocare.

Suntem fericiti sa ne stim fericiti copiii, nepotii, parintii, sa impartasim bucuria, realizarile, succesul cu cei dragi, sa oferim din zambetul nostru, sa daruim din caldura noastra, sa asezam bucuria pe chipul celor apropiati, sclipirea in priviri si linistea in sufletul lor, sa sustinem si sa sprijinim, sa semanam incredere, speranta, curaj acolo unde simtim ca este nevoie.

Fericirea inseamna sanatate. Iar sanatatea „reprezinta completa si deplina uniune dintre spirit, minte si corp”, asa cum Dr.Edward Bach a definit-o. Atunci cand spiritele noastre folosesc mintea si trupul ca instrumente ,lucrand la unison pentru a realiza misiunea divina pe care fiecare din noi o are, rezultatul este sanatate perfecta si fericire deplina.

Natura ne vine in ajutor, cu ceea ce Creatorul, prin gratia lui, a pus la dispozitia noastra, plantele.Un sistem de vindecare emotionala, randuit de Dumnezeu, Terapia florala Bach, ne scapa de griji, temeri, anxietati, stari depresive, ne elibereaza de boli, facandu-ne sa ne simtim mai buni si mai fericiti.

Picaturi preparate din flori cu inalte proprietati vibrationale, restabilesc pacea interioara, stapanirea de sine,  puterea vointei, potenteaza toleranta, increderea in Univers, de sine si in cei din jur, generozitatea, creativitatea, competenta, perseverenta, optimismul, ascultarea, curata si ordoneaza interior, linistesc mentalul, astfel incat fiinta se armonizeaza iar calitatea vietii se imbunatateste. Organismul se vitalizeaza, se relaxeaza, se regenereaza, se transforma, personalitatea devine flexibila, manifestand moderatia, compasiunea, statornicia, lipsita de frici, cu prezenta de spirit, detasata empatic. Bucuria de viata se instaleaza, facilitand actiunea motivata si responsabila pentru indeplinirea sensului si a menirii in viata.

Mame, bunici, tuturor femeilor si celor apropiati si dragi voua, remediile florale Bach va ajuta sa creati magie in vietile voastre, sa primiti primavara si sa va bucurati de farmecul ei , purtand pe chip si in suflet FERICIREA!

Practician al Terapiei Florale Bach, certificat de Bach Foundation din Marea Britanie şi cu o experienţă de 5 ani în această terapie, Dana este specializată în identificarea emoţiilor care stau la baza fricilor, stărilor de anxietate, panică, tristeţe, depresie, AHDH şi hyperactivitate

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin